Dišave s palčkami

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Katere dišave s palčkami dišijo v redu? Rad bi nekaj, kar bi odišavilo stanovanje, pa da ne rabiš ravno z nosom priti čisto blizu, da sploh kaj zavohaš.
Poskusil sem Müllerjevo znamko Blink, pa je bolj ubogo vse skupaj.
Kakšen nasvet?

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Pajoma, to so neke nemške.
Prvo sem kupila v Moemaxu KR, potem sem jih videla še v Mullerju v KR.
Te so edine, ki sploh dišijo kakšen meter stran od sebe, pa še to je prva najbolj dišala, res cela dnevna. Potem se mi je očitno nos navadil in zdaj se mi ne zdijo več tako izrazite..
Naslednji približek so tiste iz Hoferja.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Millefiori
Samo to .

Ampak cena je...
bonk.gif

cca 50€

pikapoka07

Pripravnik
6. dec 2013
212
3
18
Meni osebno precej ljubše svečka in izparilnik, kamor kapneš kapljico eteričnega olja, katerega menjaš oz daš notri po trenutnem počutju/želji. Mora pa biti pravo eterično olje, ne kakšna esenca.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Katere dišave s palčkami dišijo v redu? Rad bi nekaj, kar bi odišavilo stanovanje, pa da ne rabiš ravno z nosom priti čisto blizu, da sploh kaj zavohaš.
Kakšen nasvet?

Sem v Sariku kupil malo dražje in zelo odišavijo cca 50 m2 velik prostor. Na začetku celo malo preveč.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Kakšen nasvet?

Meni osebno najlepše dišijo japonske plačke, jih je pa težko dobiti (v stari ljubljani je prodajalna, ki jih ima..imena žel ne vem).