Ðuro-Ribičeva-Zala

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Pa dobr, komentiramo pač stvari ki nam jih servira (glutenštrudl). Mogoče zna pa tudi kaj drugega, odlično odret pujsa recimo, kdo bi vedel. Pa seveda, jaz sem pristranski ker je moj vir mihi, ki verjetno izbira samo najbolj bizarne objave in jih še dodatno potencira.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.051
1.849
113
Emona / Carnium
Mihi ne potencira, so izjave tok potencirane, da on nima dosti dela. Le oznanja veleume in jih niti ne jemlje iz konteksta, ker ni potrebe.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.051
1.849
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Joj kok si pa ti........ Sterilen
tongue-1.gif

Taprav ja. Sterilizacija mit schnapss
evil.gif

Drgač pa, majkemi
grims-1.gif

Vseeno pa mislim, da Murko ni tako kontrasten
evil.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.879
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Sta mela oba z mamo tudi dobre momente, davno pred malo kliniko. Potem sta se vpisala med selebriti. Konec koncev, đuro lahko posname še tak hit pa ga bo folk poznal samo še po tem da si je dal kajpavemkamše botoks našpricat. Tamala je pa od obeh pobrala samo to zadnje. Talent za samopromocijo. Ampak folk se glutenštrudlov in izletov v NY prej ali slej naveliča (posebej če je to vse) in se bo res treba še slečt. Stara dva sta pomoje štartala na to da bi bila ene vrste slo bradpit in angelina, pristala sta pa med sanelami, ki se flodrajo po bigbrotherjih. Kar je škoda.

Ata je druače zmagal z onimi kopijami onlyfoolsandhorsesov na rtv. Mislim finančno.

Tale kopija only fools and horses me je pa razpi...dila
Takrat se je veliko pisalo o tem, pričakoval sem pač neko našo verzijo tega, naredil je pa POPOLNO kopijo, isti zapleti, ista sestava druzine, še stanovanje so nekako kopirali, če se prav spomnim.
Baje da je res pobasal lepe denarce za to, ne vem no. Očitno sem v napačnem poklicu. Poklical bom na RTVSLO in jim za milijon EUR prodal idejo o humoristični nanizanki z naslovom Prijatelji in popolnoma skopiral friendse z vsemi pritiklinami, evo pa sem režiserski genij...
cheer.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Problem je samo, da ne bos dobil taksnega kadra za igralce kot je hollywood in bo zadeva spet izpadla bedno.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.879
113
Sej tist je bilo totalno bedno, sramota za slovensko tv, cista kraja denarja. Resno je bilo cisto vse skopirano.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
bo šla pač na lastersko delipacijo... brkov. več kakšna branost rumenega cajntga bo to.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Apollo, skoraj vedno se "zakačiva", tudi žalila sva se že, ampak za ta tvoj komentar (post 9240) pa klobuk dol!

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.405
5.662
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Joj kok si pa ti........ Sterilen
tongue-1.gif

Taprav ja. Sterilizacija mit schnapss
evil.gif

Kle ti ne morem pomagat...... Lah ti dam sam kontakt na ZS!

Nč bat, boš čist.......... . Anonimen!
evil.gif

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:

Tanke nogice, res tanke...

Žal asocijacija na Dachau, Buchenwald, Auschwitz. Nobene erekcije. Niti metuljčkov pod popokom ne... Žal.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:

Tanke nogice, res tanke...

Žal asocijacija na Dachau, Buchenwald, Auschwitz. Nobene erekcije. Niti metuljčkov pod popokom ne... Žal.

Pa photoshop noben ne omeni.
tongue-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Apollo, skoraj vedno se "zakačiva", tudi žalila sva se že, ampak za ta tvoj komentar (post 9240) pa klobuk dol!

Ce je res no...

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.823
2.612
113
Tisle pa SO kremplni. Nekje je palec, nekje kazalec!
Sam da se ne pozabi na nas, pa makar družinskega izmečka pokazat.
Beboti.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
ksz

eh to gre tako... najameš PiaRovca, ga konkretno plačaš in on potem forsira članke v rumenih medijih oz jih plača dalje... ko PiaRovec šuškov ne dobiva več tudi članki poniknejo, razen če evolviraš na nivo Murkota ki je verjetno že nad tem in rumenkoti sami iščejo "novice" o njem

to gre v stilu "ok pridemo poslikat tvoj flet, pa ni nujno da je res tvoj, samo da je članek"

vem konkretno iz primera kvazislavne plesalke, iz ust njene bližnje žlahtnice