Ðuro-Ribičeva-Zala

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Dovolj je o tej punci, napište, kaj kej vaši otroci delajo te dni, da ste upravičeni do kritiziranja?

Naši otroci se ne "mečejo ven" po vseh medijih...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
Zala porekla ne more skrit, bo pa morala za svoj uspeh še kakšno cunjico odvrečt. Druge ne bo,.

Naša tamala je bila na šivanju, ker je pustolovec.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Zala porekla ne more skrit, bo pa morala za svoj uspeh še kakšno cunjico odvrečt. Druge ne bo,.

Za cunjce odvrečt se bo morala pa malo najest žgančkov. Deluje mi rahlo anoreksična. Brez oblin na ta pravih mestih.
Sicer pa lahko je iz polne riti srat, se vam ne zdi??? Vsaj v tem primeru.
Sicer me pa to vse skupaj spominja na klan Kardashionovih.... ki si znani... kar tako, brez bilo kakšnega talenta, samo, da se v medijih pojavlja. Tipična AW.

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Karkoli že počnejo, nobenemu od njih (zaenkrat še, hvala qrcu) ne pade na kraj pameti da bi špilal opico po medijih. Zato se o njih ne piše, ne govori in se jih ne kritizira. Vsaj javno ne.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Igra lahko... bosanko. Pa nič drugega, tako kot Ðuro ne more biti nič drugega kot bosanc (v sloveniji).

Golo pa tudi ne vem če imam željo gledat. Vse skup ni kaj dosti, anoreksično in zafnano.

Videt je tudi dokaj kosmata. Prava bosanka pač.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Karkoli že počnejo, nobenemu od njih (zaenkrat še, hvala qrcu) ne pade na kraj pameti da bi špilal opico po medijih. Zato se o njih ne piše, ne govori in se jih ne kritizira. Vsaj javno ne.

Kakšni tipični slovenceljni, boh ne dej, da bi kdo bil v cajtengah, kuga bojo pa sosedov djal?

Newsflash, sosedovi (alterjevi) so itak zahojeni.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Zakaj nam ne dovolis, da bi se delali norca iz klovna, ki si sam zeli nastopati v cirkusu?

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:

Kakšni tipični slovenceljni, boh ne dej, da bi kdo bil v cajtengah, kuga bojo pa sosedov djal?

Newsflash, sosedovi (alterjevi) so itak zahojeni.

Če je kdo tukaj zahojen in runkelj je to tisti, ki pričakuje da bo kritika vedno pozitivna (očitno ti). Nihče tukaj ni rekel naj ne špila opice. Ravno nasprotno. Večina se nas ob tem zabava. In to je tudi namen. Sicer pa večina teh, ki se smešijo po medijih niti sami ne pričakujejo samo pozitivnih kritik. Razen nekaj čudakov in bolnikov, ki pa hitro odnehajo, ko ugotovijo da to ni za njih.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Za cunjce odvrečt se bo morala pa malo najest žgančkov. Deluje mi rahlo anoreksična . Brez oblin na ta pravih mestih.
Sicer pa lahko je iz polne riti srat, se vam ne zdi??? Vsaj v tem primeru.
Sicer me pa to vse skupaj spominja na klan Kardashionovih.... ki si znani... kar tako, brez bilo kakšnega talenta, samo, da se v medijih pojavlja. Tipična AW.
kak evrček bi to znalo vseeno prinesti saj je baje "slavna". čeprav to "vun metanje" pri nas in kje drugje težje primerjaš - pač manj ljudi in manj muzike za vunmetalce.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.315
2.950
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
sprašujem za ta fenomen, če kdo pozna ozadje, zakaj jih tako reklamirajo

Veze in poznanstva. Tako je vedno, če želiš imeti veliko in stalno promocijo in pojavljanje v medijih moraš imeti dobre veze. Če si samo dober in nadarjen umetnik brez pravih vez ne boš prišel v medijie oziroma zelo redko in v zelo skopih člankih in se moraš zelo potruditi, da te mediji opazijo za radio je še težje, TV je pa že znanstvena fantastika. Ampak, če si res dober ti na koncu vseeno lahko uspe kljub slabim vezam na začetku. Je pa zanimivo, da tudi, ko kakšnemu zasluženo uspe se le ta ne pojavlja tako pogosto v medijih, kot recimo kakšna popolnoma nesposobna afna. Uspešni nimajo potrebe po tem, nesposobni pa morajo stalno bit prisotni predvsem v rumenem tisku, da se jih ne pozabi in naredijo vse, da se pojavljajo v čllankih tipa kjer pišejo kaj so včeraj jedli na dopustu, te ljudje tudi plačajo članke ali pa gre za kakšne drugačne proti usluge.
Če si nesposoben trot, ki bi rad nekaj bil pa nič zares ne znaš ampak imaš pa dobre veze ti lahko samo zaradi tega lahko celo nekaj uspeva. Če si nek povprečnež z dobrimi vezami, ti lahko kar dobro uspe. Ljudje so v veliki meri pač ovce in nimajo posebej izdelanega svojega osebnega mnenja in okusa ampak sledijo trendom, ki so umetno ustvarjeni. Rumeni tisk umetno ustvarja "slavne" osebe in povprečno zabit bralec temu slepo sledi in mu niti ni važno ali mu je všeč to kar neka oseba počne (poje, igra, piše...) važno je, da jo mnogi poznajo in jim je samo zaradi tega že všeč. Če si sposoben in dober umetnik ali nekaj pač, boš uspel z vezam ali brez in predvsem brez pojavljanja v medijih še preden zares kaj res dobrega ustvariš.

Pa še preden me kdo obtoži kakšne zavisti ali kaj podobnega. To kar sem napisal ne leti direkt na Ðuro-Ribičeva-Zala, ker jaz nimam mnenja o njih, me ne zanimajo in ne vem kaj delajo in kako so postali slavni ali karkoli že. Za to Zalo sem pa itak zdajle prvič sploh slišal. Napisal sem samo kako je. Ne bom pa s prstom na nikogar kazal, če ste zmožni, sami pri sebi presodite čigavo delo vam je res všeč in kdo si res upravičeno zasluži vašo pozornost brez vpliva medijev in ljudi pod vplivi medijev.

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

do sedaj pa bi se že lahko naučil, da na alterju reklame ne primejo
smile-1.gif

Vse se prime
wink-1.gif
vsako omenjanje. Kot rečeno zaradi tebe sem prvič slišal za Zalo ampak jaz jo bom na srečo do jutri že pozabil.

Nazadnje urejeno:

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Pac tip bere novice in se po tem orientira & brihtulira.

Ce je pa novicah pisal nooo

mistique

Guru
16. jun 2009
14.051
1.849
113
Emona / Carnium
Da ma ata Djuro peneze za Zalo, se gre zahvaliti tudi klenim Slovencem, ki so se v neskočno (število ponovitev sezon) smejali "busancu" Veso-tu in butastim situacijskim skečem vaše male klinike. Mirror mirror on the wall...al je prav međik miror ojojoj
evil.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Sta mela oba z mamo tudi dobre momente, davno pred malo kliniko. Potem sta se vpisala med selebriti. Konec koncev, đuro lahko posname še tak hit pa ga bo folk poznal samo še po tem da si je dal kajpavemkamše botoks našpricat. Tamala je pa od obeh pobrala samo to zadnje. Talent za samopromocijo. Ampak folk se glutenštrudlov in izletov v NY prej ali slej naveliča (posebej če je to vse) in se bo res treba še slečt. Stara dva sta pomoje štartala na to da bi bila ene vrste slo bradpit in angelina, pristala sta pa med sanelami, ki se flodrajo po bigbrotherjih. Kar je škoda.

Ata je druače zmagal z onimi kopijami onlyfoolsandhorsesov na rtv. Mislim finančno.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.051
1.849
113
Emona / Carnium
Če misliš Top lista nadrealista, so tam (pre)več skečev pobral pri Monty Pyhton-ih. Za takratne čase (in moja leta) je bilo kar ok. Po tistem pa se je samo še šlepalo...z nekaj vlogami v dobrih filmih...drgač pa ne bi o nobeni znani osebi, ki je osebno ne poznam, ne bi šel v globje analize osebnosti...lahko pa malo rumeno opravljamo, kot je to v navadi na Alterju
grims-1.gif