Denar iz PayPala na TRR

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kak to izvest? Na PayPalu imam enih 100€ (razne nagrade, ki jih izplačujejo seveda samo na PayPal), kak ta denar dobit na transakcijski račun?

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
1. Visa Electron ...
2. Plačaš nekomu robo s PP, on pa tebi kešira ...
3. Kupiš nekaj in plačaš s PP, pa vprašanje izgubi smisel.
...

LP

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
to sem se tudi jasz spraševal ko sem dobil nek refund,omenjenih je bilo 30 dni,po tem času pa mi je denar propadel,če si iz mb,jaz bi v kratkem kupil nekaj za 40 e

lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hja, Viso si nebi dal delat zato da bom enkrat denar dol pobral
tongue-1.gif

Sem že parkrat naredil komu uslugo, da mi je denar gor nakazal, jaz sem u dal gotovino, sam pa sem nekaj pač kupil na ebayu. Ampak trenutno res nimam kaj za 100€ kupit.

Kaj denar na paypalu vedno propade?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.212
3.576
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kaj denar na paypalu vedno propade?
Denar na paypalu lahko dejansko propade? Trenutno imam slabih 40eur gor, nekje od konca avgusta letos. Bi moral denar dol pobrati ali lahko pustim?

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Seveda da ne propade, ocitno mu je potekel le čas v katerem bi moral poslati refund zahtevek..načeloma je to 45dni.

Ko ga enkrat prejmes ostane gor za "vedno"

Nazadnje urejeno:

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
ja glej,meni je prodajalec vrnil 12 dolarjev,ker nekaj ni delalo,vse lepo in prav,pol ko sem hotel koristit ta znesek in kupiti nekaj drugega za ta denar,mi nikakor ni uspelo dol potegniti tega denarja,vsakokrat me je vrglo v paypal kot ponavadi in ne v moj racun,kjer bi bila kakšna opcija,da zelim porabiti ta znesek,
ker je slo za majhen znesek se niti nisem preveč ubadal s tem,denar je nekaj cas bil na mojem paypal racunu pol pa ga nekega dne več ni bilo,tako da mislim,da to res propade oz, nekako to moras porabiti v 30 dneh,meni ni uspelo ugotoviti kako,upam da bo tebi,sem pisal 1x na nihovo podporo pa niso odgovorili

lp

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Denar nikakor ne izgine po dolocenem casu. Verjetno sel ta refund direktno na kreditno kartico.poglej pod history pod to transakcijo.

paypal="banka"

Nazadnje urejeno:

strasni

Pripravnik
16. mar 2011
103
5
18
lugi ima prav, meni je refund šel direktno na kreditno kartico.

Nazadnje urejeno:

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
Če pri plačilu z računa PP bremeniš saldo na PP, gre tudi refund na račun PP.
Če pri plačilu z računa PP bremeniš bančni račun (npr. Mastercard ali Visa), se refund vrne ta ta isti račun, s katerega si prenesel v PP in plačal.

LP

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.742
53
48
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
denar je nekaj cas bil na mojem paypal racunu pol pa ga nekega dne več ni bilo,tako da mislim,da to res propade
uf-1.gif

Pa kaj misliš, da bi paypal še obstajal, če bi denar kar tako izginil iz računa?
Na banki pa nisi bil nič začuden, ko se ti je kar od nekje vzelo približno 9 EUR-ov?
bonk.gif

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.742
53
48
Tudi če imaš Viso, denarja ne dobiš direktno na račun ampak na kartico (Visa), s katero lahko potem pač plačaš v trgovini oz. kjerkoli že ali pa dvigneš iz bankomata - to je najdražja varianta.

Če Vise nimaš lahko narediš to, kar je predlagal že nekdo pred menoj - pustiš gor za kasneje, plačaš nekomu preko paypal in ti da on keš ali pa zapraviš (sej zdej je tak čas, za zapravljanje).

Nazadnje urejeno:

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
KSZ

Sam sem enkrat kupil z Viso neko letalsko karto. Kasneje sem jo storniral in so mi denar nakazali nazaj na Viso. 18ega (takrat imam naštimano da se plačajo trajniki/kartice), sem pa dobil ves denar na moj tekoči račun.

Verjetno je s PayPalom podobno - torej, najprej ti gre denar na kreditno, potem pa ob določenem datumu na tekoči račun. lahko pa, da je @dejvi nekaj kupil preko PayPala, pa mu je kar atomatsko pobralo tistih 12$ dol + razliko, če je stvar koštala več kot 12$. A

A ni tko, da moraš v bistvu si preko PayPala nakazat denar na kreditno, torej moraš nek online obrazec izpolnit, da ne gre kar avtomatsko dol? Seveda če imaš kreditno vezano na PayPal račun..,

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
ni tak enostavno. Če si ti nekaj plačal z pp preko svoje kreditne, boš tudi na enak način dobil vrnjeno, se pravi na kreditno. Če pa kar od nekod dobiš denar nakazan na pp, bo tam tudi ostal. nima nobene veze z tvojo kreditno kartico

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.742
53
48
Če gre za refundacijo, kar je bilo v tvojem primeru (storno), se denar vrne tja kjer je bil vzet - pri tebi na TRR.

Če ti nekdo plača neko storitev, izdelek, .... pa denar ostane na Paypal računu. Razen če <b>zahtevaš</b>, da ti ga nakažejo na Viso.
Vendar v tem primeru ostane na Visi - ne gre na TRR.

Še to: Če nekaj plačaš preko paypal-a, gre denar avtomatsko dol iz tvojega TRR (ne rabiš nič nakazovat), če seveda nimaš sredstev na paypal računu.

Nazadnje urejeno:

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
tega denarja nazaj na viso electron nisem dobil,je se vedno v history prejeta plačali,samo nevem kako to nakazati nazaj na kartico ali porabiti

lp