Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
tisti ki nimajo denarja ne gredo v BTC. Zaenkrat imate v lj še denar sam tut pri vas se bo poznalo. Pridi kaj na koroško al pa prekmurje pogledat tu se mi zdi da je več težav.
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
to vem, sam če nimaš dnarja ti tut 90% razprodaja nč ne nuca
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
tisti ki nimajo denarja ne gredo v BTC. Zaenkrat imate v lj še denar sam tut pri vas se bo poznalo. Pridi kaj na koroško al pa prekmurje pogledat tu se mi zdi da je več težav.
danes v btc-ju taka gužva kot da kaj zastonj dajejo.
v hervisu je blo kr mal težko hodet, na blagajnah pa hrvste do sred trgovine pa še eno dodatno blagajno so monitral.
v gigasportu je blo velik bolj lagano, 2 blagajni pa v vsaki po max 5kupcev.
v šparu pa še nisem videl tolk folka na blagajnah. ponavadi mi je ratalo se sklačit v kako krajšo vrsto, danes so ble kr vse približno enako dolge do sred polic.
v lj se recesija in prazniki prov nič ne poznajo.
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
...... Ravno kriza pa bo zelo konkretno ločila dobre od slabih menedžerjev....
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
danes v btc-ju taka gužva kot da kaj zastonj dajejo.
v hervisu je blo kr mal težko hodet, na blagajnah pa hrvste do sred trgovine pa še eno dodatno blagajno so monitral.
v gigasportu je blo velik bolj lagano, 2 blagajni pa v vsaki po max 5kupcev.
v šparu pa še nisem videl tolk folka na blagajnah. ponavadi mi je ratalo se sklačit v kako krajšo vrsto, danes so ble kr vse približno enako dolge do sred polic.
v lj se recesija in prazniki prov nič ne poznajo.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ker so pri nas delavci zaščiteni kot severni medvedi. Če je star, ali ppgodba za nedoločen čas, se ga ne znebiš pa da je nevem kaj. In tako se ne morejo rešit lenuhov, drekomešalcev ipd, ki bi jih lahko nadomestili z boljšimi delavci oz. jih sproti odpuščali in najemali po potrebi.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Kaj bom z nekom, ki je svak 2 mesec, 28dni na bolniški.
Doma pa ima nakalanih 150t/m drv.
Tudi zdravnike, bi bilo potrebno pošteno prevetrit glede tega.
Lp
Daj daj ne delaj se trapastega !Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ker so pri nas delavci zaščiteni kot severni medvedi. Če je star, ali ppgodba za nedoločen čas, se ga ne znebiš pa da je nevem kaj. In tako se ne morejo rešit lenuhov, drekomešalcev ipd, ki bi jih lahko nadomestili z boljšimi delavci oz. jih sproti odpuščali in najemali po potrebi.
končno nekdo, ki razmišlja.
Delavske "golazni" se na noben način ne moreš rešit.
Na srečo, "recesija" omogoča odpuščanje nezdravega kadra in zaposlovanje še mentalno neumazanega mladega kadra.
Kaj bom z nekom, ki je svak 2 mesec, 28dni na bolniški.
Doma pa ima nakalanih 150t/m drv.
Tudi zdravnike, bi bilo potrebno pošteno prevetrit glede tega.
Lp