Delo na "črno"

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Kako je kaj s temi stvarmi, če ti pride oz če ti kdo naredi kaj brez računa (se pravi na "črno") in ti recimo zafuša......ti pride popravljat pa spet zajebe......in ti potem več nočeš, da bi še ti ta model kaj popravlal.......itak, da mu bom rekel naj mi vrnke keš.......ampak kaj če reče NE
crazy1.gif

Predlogi.....???

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Danes sem bil tam......sem mu jih tak napel........

Sem že govoril z močnejšim tonom........ded me je samo gledal........sn reko pm sn ti premalo plačal rabiš še več keša, lahko mi tudi rečeš da ne znaš pa vrneš denar......delal si 14 dni ap si moj k...naredo...pa še par takih krepkih je blo.....ded je samo gledal pa bil ves rdeč...potem sem še mu rekel, da mi sploh več ni do tega da mi on popravla naj mi raje vrne keš ker ne mislim spet 14 dni čakat......pol pa se je ded strezno pa reko ......Amm....ej ne ne vse bo vredu vse bomo porihtali samo pomiri se....:)))) No zdaj mi je obljubil da bo vse zrihtal v dveh dneh (bo vzel baje dopust) prej je pa rabil 14 dni za en k.....

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Citat:
Uporabnik pikijakob pravi:
Poročaj...Čakamo

Naj poroča raje čez mesec al dva, da ne bo jutri poročal, da je vse ql, čez mesec dni pa se bo spet oglasil, ker se bo "majstor" zgledoval po pregovoru: nek drži vodu dok majstori odu
grin1.gif

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
S kakšnim avtomobilom je prišel, če ni skrivnost?
Mam občutek kot da je moj sodelavec, ki je majster za vse, ko sem pa enkrat vidu, kako je položu ploščice sem pa reku sam jao jao.