DELNICE TRIGLAV ZVTG

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Kvazi strokovnjakinja!

BPH odkupujejo ta moment doticni papir nekje med 500 - 600eur, torej je on dobil za 20% boljso ponudbo. Delnica sama je v "visavah" kar preveri "vrednost" izpred enega leta.

Torej; kaj se izplaca, prodati del porftelja in ga investirati v neko vroco delnico, ki ti jo skoraj dnevno nudi MP, ali drzati kot ti pravis. Sam dokaj redno spremljam te delnice ki jih MP javno ponudi in vecina le-teh v dobi 6-12mesecev doseze lep donos ( 30 + ). Torej - kaj se splaca Tamara, dama mlada?
evil.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Povedala sem laično mnenje! Kaj bo ona naredil je pa njegova stvar. Sicer pa teh delnic nima več kot 5 (če še izhaja iz certifikatov), ne vem kaj velikega bi lahko naredil iz tega. Ej, če mi pa poveš, da se splača prodat kakšno to delnico zdele, pa kar, da posredujem to naprej, ker jih je dost na tem, da bi jo prodalo, pa ne vedo ali bi ali ne bi. Še vedno pa mislim, da se jih splača zadržat, ker bo cena še zrasla, ko bodo na borzi!

luka_lj

Pripravnik
5. sep 2007
182
0
16
Ma kakšn MP vi ste neumni k njim ne grem da je zastonj.
Drgač pa Tamara hvala za nasvet bom jst to do nadaljnega obdržal.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.219
1.724
113
40
Kar se tiče MP...če bi blo zastonj bi že šel a?
grin1.gif
hecam...

Kar se tiče pa triglav delnic...res je, da dokler se trguje na sivem trgu, je vse bolj kalno in zamegljeno. Dolgoročno je delnica ziher perspektivna, samo po uvrstitvi na borzo ni za pričakovat nekega skoka...spomni se npr. telekoma. (sej pol je zrastu, samo pred uvrstitvijo v kotacijo je že marsikaj blo vštetega v ceno) Govori se sicer marsikaj, o ceni od 400 do 600 eur, tak da pri teh parih delnicah se jaz nebi sekiral in pobasal po 750...

lp

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
sej ne greš k njim. samo ravnaš se po njihovem nakupnem ali prodajnem priporočilu in kupiš-prodaš delnico, ki jo priporočajo. direkt z njimi nimaš nič