DELL 500 iz Siolove akcije

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Ga že ima kdo? Kako se obnese?
Gor kot sem videl je Vista, je morda zraven tudi DVD z gonilniki za WIN XP?

Pa če ga kdo ima, bi prosil za točno navedbo modela. Piše na spodnji strani.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Jaz sem enega nabavil za punco. Imam še asusa a6km (enojedrni turion 64 2,0) in je recimo zmogljivost nekje primerljiva, glede na to, da je moj že tri leta star model.

Youtube filmčki na bateriji sicer malo štekajo včasih, drugače ni problemov. Ohišje je kul, dopade se mi, ker je mat, cel je črn, v glavnem, stajling je okej za tak povprečen laptop, baterija drži okrog 2,5h na low. Boot time je zadovoljiv na visti, na xp-ji bi verjetno bil še boljši.

Nekaj sem bral po netu, da ga vsi na veliko šimfajo, ampak kaj pa sploh lahko pričakuješ od računalnika, ki ga ponuja internet service provider, razen internetanja?
V glavnem, kul zadeva za ženske, nezahtevne uporabnike itd. Jaz sem še soseda navdušil, ki je star 60 let, penzioner, švabski gastarbajter (dojče kvalitet.press), pa se mu stvar dopade tako cenovno kot tehnično. Da bosta z ženo kdaj pogledala kak film pa sinu v DE poslala kak mail, fotke ipd, je čisto dovolj.

Model je prav 'dell 500', nič drugega ne piše na računalniku.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
No, tole sem rabil. Hvala.
A lahko prosim samo še enkrat preveriš za model.
DELL-i imajo na spodaj običajno zapisan podatek Model Nr.: xxxxxxxxx
Ta podatek bi potreboval.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Ko pridem domov, bom pogledal.
Drugačne pa bumpni temo, če se ne spomnim.
wink-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Dell Vostro 500, potrebujes pa service tag: 13SKV3J
Na support strani od Della imas gonilnike za XP

racunaj da bo downgrade nujen

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Hehe, tocno zaradi gonilnikov za XP sem tole potreboval
smile-1.gif
. Hvala. Itak pride v postev le downgrade in na XPjih bi stvarca morala prav solidno delat.

Se vprasanje: kdaj dobis prenosnik? Ob narocilu prikljucka ali ko ti ga dejansko priklopijo.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
smile-1.gif
. Hvala. Itak pride v postev le downgrade in na XPjih bi stvarca morala prav solidno delat.

Se vprasanje: kdaj dobis prenosnik? Ob narocilu prikljucka ali ko ti ga dejansko priklopijo.

15 dni po tem ko ti usposobijo zadevo doma.

petk0

Zelenc'
19. maj 2008
4
0
1
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
smile-1.gif

15 dni po tem ko ti usposobijo zadevo doma.

15 dni je idealen scenarij ja, meni so ga obljubili čez 2-3 mesece (priklop pa naslednji teden).

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Daj ne buni se ... jaz sem ga dobil 13. dan po vključitvi. So pa še na zalogi, tako da se raje obesi na nesposoben Mobitelov center, kjer si štrikal pogodbo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Dell Vostro 500, potrebujes pa service tag: 13SKV3J
Na support strani od Della imas gonilnike za XP

racunaj da bo downgrade nujen
pozab:) sem vidu da obstaja tudi vostro z enakim procesorjem.

Nazadnje urejeno:

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
dobis ga ko monter zakljuci delovni nalog...pri meni je to bilo teden za dejanskim priklopom...kar je bilo 18, racunalnika nimam se do danes...narocil sem pa zadevo 29. avgusta, 11 septembra pa so mi zadevo priklopili, 18 pa zakljucili delovni nalog...

kar je tako ali tako skregano z vsako logiko, ker v pogodbi pa je napisano od vzpostavitve sirokopasovnega prikljucka...kar jaz smatram z dnem zacetka delovanja...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
tako sedaj me nekaj zanima, noter je plata 965 in celeron M 560 (merom jedro) ki je na podnozju P? tako da potemtakem lahko dam noter tudi skoraj vse core 2 duo procesorje? ali se motim?

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.268
113
če koga zanima imam možnost dobaviti tako dual core kot c2d mobilne procesorje po zanimivh cenah... več na pm

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
notebook je OK, če daš gor namesto viste (ki je mimogrede v ENG pa je folk med drugim nepismen) rajši XP.
Malce mi je anti edino ohišje, na katerem se precej vidijo prstni odtisi...

Je pa za razne študente itd. v kombinaciji z WinXP spodobna mašina.. sploh za 1 EUR
smile-1.gif