Se bom mal uštulil, katera banka je najugodnejša za navadne komintente in katera ponuja najugodnejšo spletno poslovanje?
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
SKB in NKBM mi nista hoteli točno odogovirit in sta napisali, da se za dnevni limit nastavi individualno za vsakega komitenta posebaj in da se moraš zglasti k njimv v matično poslovlanico... Torej imajo ga, samo višino se določi... Torej DH, NKBM in SKB imajo dnevni limit plačil na POS terminalu. Suckers
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Dobil si popolnoma enak odgovor, kar ti že jaz trobim.
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Dobil si popolnoma enak odgovor, kar ti že jaz trobim.
Kaj mi trobiš? Da imajo vse banke določen dnevni limit?
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
ksz
Ali ima kdo na androidu nameščeno mobilno banko od DH?
Zanima me, če zaradi varnosti morda zahteva spremembo zaklepanja (pin, pikice, prstni odtis...)?? Ker sedaj nimam nič od tega nastavljano.
Ali kaj pogreša v appu?
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
pa zahteva spremembo zaklepanja?
V pogojih sem našel to:
15. člen
Hranilnica zahteva, da uporabnik zaščiti dostop do mobilnih naprav, kjer ima nameščeno mobilno
aplikacijo Dh-Mobilni z dodatnim varnostnim mehanizmom (geslo, prstni odtis, vzorec itd.), redno
posodablja operacijski sistem in antivirusni program. Odgovornost za vdor v mobilno napravo je na strani
uporabnika.
A ni po "novem" tako, da ne potrebuješ več poslovnega računa, če imaš s.p.? In bi si tako lahko spremenil račun in uporabljal mobilno banko?
Kot je meni znano, je poslovna mobilna že od lani na voljo.Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Na mobilni dostopaš brez Sigence s prijavo naprave (telefona) preko E-banke in z osebnim geslom.
Jaz pogrešam poslovno mobilno.
Citat:
Uporabnik alpek pravi:
Kot je meni znano, je poslovna mobilna že od lani na voljo.Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Na mobilni dostopaš brez Sigence s prijavo naprave (telefona) preko E-banke in z osebnim geslom.
Jaz pogrešam poslovno mobilno.
Citat:
Uporabnik d3esaly pravi:
Tako je. Imam poslovni (d.o.o.) ter osebni račun na iPhonu.