Jaz imam zadevo montirano že 3 leta.Kupil preko ebaya,ter sam zmontiral.no sem imel pomoč pri montaži.sicer je nepravilno montirano,za moj avto,vendar bloka motorja nisem hotel odpirati,je predvidena montaža,tam kjer so čepi v primeru, da ti zmrzne voda v motorju.Sem montiral na cev, ki gre v grelec za kabino.TAko imajo priporočeno druge znamke,pa sem se po njih zgledoval.Grelec je na najnižji točki motorja,še nižje kot je priporočeno.samo moram reči,da je to precej slabša zadeva od webasta.Ker deluje le na prenosu toplote,nima zraven črpalke za kroženje vode.Zaradi tega seveda ne segreje vse vode v motorju enakomerno,tako kot webasto.Sicer moj namen je bil dosežen,lažji zagon dizelčka pozimi,ko je -15,-20.Imam avto skozi zunaj.Poleg tega,da ne zagreje celotne vode enakomerno,je težava še ena druga,namreč olje v karterju je hladno in ko zalije to olje celoten motor,temp,v trenutku pade za par 10 stopinj.S tem sem dosegel zelo lahek zagon motorja tudi pri -20,hitreješe gretje vode na delovno temp.vendar žal še vedno je precejšen zamik,preden se motor zagreje na 90 stopinj.Namen,da bi bilo v kabini takoj toplo, ko se prižge ventilacija,žal ni bil dosežen.Tako,da mi še gre vedno webasto po glavi,samo cena je res malo velika.
Ker gre za termosifonski prenos toplote,je na najvišji točki voda zelo vroča,medtem ko nižje v motorju temp,precej pada,plus hladno olje.Je kar termo šok za motor, ko se prižge,Samo zaenkrat ni bilo kakšnih slabih posledic.Uporabljam pa to,res samo,ko pade temp, pod ledišče.