def odprtega razmerja

katarina

Zelenc'
25. jan 2009
20
0
1
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ura dela tika taka?
tongue-1.gif

Nisem mislila na TA način, samo to da sem pač nisem več najstnica oz pač nisem tak tip ženske, ki bi se šel to. Imam že nekaj časa partnerja in ja, tudi otroci bodo čez 5 let če bo vse po sreči.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

ne vem, čemu sploh iskati definicijo odprtega razmerja, če že samo ime pove vse. Če je odprto, pomeni, da se vsak lahko žge še s komerkoli drugim. Simple as that.
wink-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
po domace povedano se grejo "odprito razmerje" neuravnoveseni, custveno nestabilni in osebnostno nezreli osebki... ki bi se zgali povsod in s vsakemu ob enem pa nebi prevzeli nobene odgovornosti. in imeli bi cisto vest... "itak moj ve da se lahko zgem ker mava odprt odnos"...

bv!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
po domace povedano se grejo "odprito razmerje" neuravnoveseni, custveno nestabilni in osebnostno nezreli osebki... ki bi se zgali povsod in s vsakemu ob enem pa nebi prevzeli nobene odgovornosti. in imeli bi cisto vest... "itak moj ve da se lahko zgem ker mava odprt odnos"...

bv!

Kaj pa potem praviš na fukfrendovstvo?

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Bistvo je, da je on zastopil kaj sem ga spraševala....Gatto, zanimiv odgovor, sem ga pričakovala , je pa res, da ne vem, ali je to zaradi tega, ker internet prenese vse, ali pa je dejansko tako
evil.gif
.

Drugače je pa ta tema že dosti obrabljena, ker smo že ugotovili, da velika večina ljudi tega ne bi tolerirala. Konec koncev, če imaš nekoga res rad, težko to preneseš.,,dokler pa je vse nekaj na pol, pa pristaneš na marsikaj
grin1.gif
Čeprav po drugi strani pa obstajajo tud swingerji, pa jim prav fino laufa, čeprav to ni ravno odprto razmerje kot tako, kot je tu opisano -vsaj kolikor jaz vem.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
hja, ubistvu je ravno svingerstvo tisto, čemur bi lahko rekli 'odprto razmerje'-se pravi, da med dvema osebkoma obstaja neka močnejša zveza (sicer gre za fukfrende), a oba pristajata na to, da se lahko podolčkata tudi z drugimi partnerji.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ni isto, pri swingerstvu se menjava partnerjev dogaja hkrati, na oceh drugega partnerja in pod kontrolo (kar zna bit celo fejst rajcig
redface-1.gif
)
to ni enako kot ce imas "odprto" razmerje, kjer gospodicna rece da gre po nakupih, pa se kolegu potegnit

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Kolikor jaz vem, ni tako,..tuki se lahko vsak z vsakim, s tistim, ki mu paše, in ne rabi polagat računov drugemu,...pri swingerjih pa vejo s kom je partner, velikokrat so zraven, in odobrijo sex z neko osebo-v klubih se celo zgodi, da oni izberejo parnerju s katerim bo - tako je meni zadeve predstavil znanec, ki to prakticira, če pa to drži,pa ne vem.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Kolikor jaz vem, ni tako,..tuki se lahko vsak z vsakim, s tistim, ki mu paše, in ne rabi polagat računov drugemu,...pri swingerjih pa vejo s kom je partner, velikokrat so zraven, in odobrijo sex z neko osebo-v klubih se celo zgodi, da oni izberejo parnerju s katerim bo - tako je meni zadeve predstavil znanec, ki to prakticira, če pa to drži,pa ne vem.

kolega
wink-1.gif