Dedi bi gonli babe pa qrac! No, NE qrac...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
[censored] ga, zdej vidš, kaj vse delamo za tist gram mesa...
evil.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
boš videl čez en cajt, ko se bo zgodba obrnila :/
lp

Bo ze prisel v nasa leta
wink-1.gif

Citat:

Štirje biki stari 20, 30, 40 in 50 let stojijo na bližnjem hribu in opazujejo v dolini krave, ki se pasejo. Se dolgočasijo, pa modrujejo...
Pravi prvi 20 letni: "Fantje, kakšne mrhe. Jaz bi kar vse..."
Se oglasi 30 letni: "Ah, jaz bi pa samo najlepše. A gremo ?"
Oglasi se tudi 40 letni: "A dajte no, bodo že same sem prišle."
Nekaj časa tako modrujejo, nakar se oglasi tudi četrti: "Fantje, bejžmo ! Punce grejo !"

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Po par letih zveze je že tko navajena nate, in če je res vsak dan ne presenetiš z nečim ji je rutina in ne bo hotla. Moškim je seks fizična potreba ( kot pivo ) ženskam pa bolj intimno zbliževanje in ti da le takrat ko se čuti povezanega s tabo. Poleg tega je po parih letih večinoma tako da moški stalno neki sili, to žensko odvrne. Treba je še vedno bit malo tista baraba, jo še vedno po malo zavračat in biti samosvoj. Če se ji po parih letih pustiš da te na fin način manipulira ( kompromisi in take pizdarije ) potem je konec. Žene lahko ravno tako 'lovijo' in ko si v njenih rokah bo s teboj samo zaradi tiste prvotne zaljubljenosti oz. točno ne vem zakaj, strasti pa že zdavnaj ni več... ni normalno da po parih letih je seks samo parkrat na mesec, pa ponavadi je krivda za to bolj na moški strani. Ironično, ane