Dedi bi gonli babe pa qrac! No, NE qrac...

Headway3

Zelenc'
8. nov 2009
21
0
1
Ma pomojem so babe enako potreben kot tipi alpa še bolj nekatere. Mogoče si pa tak jebač, da ji med seksom 10 krat pride in je pol za 14 dni potešena.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma ni to to. O tem smo se zadnjič menli. Sploh po štirih rundah postanemo zgovorni
smile-1.gif

In se nas je 6 strinjalo da po enem letu št. seksov upade. Da mi bi še narpej gonli one
pa skoz neke finte. (kdo si je zmislil glavobol, ko bi en od partnerjev seksal?)

In smo pogledli nazaj za bivše, tako smo prisli do statistike cca 30 resnih zvez, vsepovsod je blo isto. Ded bi gonil,
babi se neda, ima menzo, ima to ima ono. 500 izgovorov.

Vic.
Mož in žena v ZOO-ju. Žena pade čez ograjo v jamo k medvedom. Medved s trdim kurcem jo začne lovit,
ona se dere možu "pomagaj mi", on se dere njej nazaj "reči mu da imaš glavobol".

Star vic. Sigurno si ga ni zmislila ženska. Zakaj je smešen? (ajde ni za crknit smešen, te pa nasmeji če si sproščen)

Dejansko smo moški bolj potrebna bitja. Še nisem slišal da bi kaka nuna otipavala kakega ministranta,
medtem ko je to med župniki stalnica.

Evo povprečen samski ded bi seksal vsak dan brez izjeme. Za samsko žensko to nemoremo rečt.

(govorim za povprečne postave, povprečni ljudje; samski,...)
Ded si naroči pico, pripelje mu jo dostavljalka pic, nikoli in nikdar nebo ded seksal. (5000 primerov mogoče 1)
Ded lahko dela dostavljalki kaj če, ji lepo govori, ji da napitnino, ni šanse da bo kaj dobil.

Baba si naroči pico, pride dostavljalček, odpre mu v tangah in modercu, in baba bo dobila svoje.
(na 5000 primerov recimo jih bo 250 zavrnilo iz straha, pedri, nedolžni spet iz straha, skratka hendikepirani v tej smeri)

V moškem primeru seksa mogoče 1.
V ženskem primeru seksa 4750.

Evo vzamimo enega "hudega deda", nevem kaj je hud ded, recimo tip na katerega pač ženske večinoma
palijo (ajmo tom kruz brez slave), gre v diskač, v noči lahko pelje kok? 2 komada? (babi svoje klase)

Pa gre v diskač ena huda, poljubno zberite ime, jaz bom rekel natalija verboten, ker je taka prava baba meni.
Kok si jih lahko pelje v eni noči? Vse samske, pa tričetrt zasedenih če niso babe zraven.

In o tem govorim.

Dobra baba bo lahko VSAKEGA casual deda lahko nahitro nategnila v dvigalu. (samskega, strejta,...)
Dober ded bo lahko v dvigalu nategnil... Huh zelo malo primerkov.

Baba začne po dedu skakat in ga slačit, pa ded samo sodeluje.
Da se ded vrže na babo in jo začne slačit, baba te ubije. Pa če si ji všeč ti nebo pustila tega.

ZAKAJ JE TO TAK PRI P*ČKI MATERNI?!

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Zato, ker če bi tudi ženske bile take, bi človeštvo od lakote izumrlo..
grin1.gif

Kdor je te gene skup mešal, je mogo bit zadet poleg...
smile-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Evo vzamimo enega "hudega deda", nevem kaj je hud ded, recimo tip na katerega pač ženske večinoma
palijo (ajmo tom kruz brez slave), gre v diskač, v noči lahko pelje kok? 2 komada? (babi svoje klase)

Pa gre v diskač ena huda, poljubno zberite ime, jaz bom rekel natalija verboten, ker je taka prava baba meni.
Kok si jih lahko pelje v eni noči? Vse samske, pa tričetrt zasedenih če niso babe zraven.

aaaahahahahahahahahaha pa štajerc od kje ti potegneš take (resnične) posrečene izjave?
hysterical-1.gif
A slučajno potegneš na vsake toliko kakšno belo črtico al dve?

Drugače pa ja, maš prav glede vsega. Razlog tiči pomoje v tem, da se ženske tega zavedajo, da imajo to premoč nad nami in se lahko mirne volje zmišljujejo če jo bo kdo nabrisal al ne in kateri desc v diskaču bo to.
Tiste ki so bolj "prefinjene" (aka finoče) se bodo zmrdovale in si pumpale svoj ego na ta račun ko se drugi slinijo po njih.
Tista, ki jo pa rada redno uporablja in ve za kaj jo ima med nogami pa bo na en večer odpeljala po dva desca hkrati, ki jo bosta nabrisala tko da se ji bo še dva dneva svetilo nad glavo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
V eni stari drami o plemstvu, sta se pogovarjala ženska in moški o odnosih in je on trdil, da do žensk ni pošteno, ker imajo moški vso moč, da izbirajo. Pa je ona izjavila fenomenalen stavek, ki zajame vse v zvezi z odnosi žensk do moških. Rekla je "don't underestimate the power of refusal."

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Vem kaj hočš povedat...

Tm po recimo po 5l.+ skupnega lajfa se začnejo razni izgovori bebe:
Da je boli: Trebuh , Jo nepenja, Je dobila (predčasno) , Glavobol, Zobobol, Je utrujena pa še kake... a ti bi ga stalno mel not tko k večina sploh pa k prideš dam po parih perih a ona vsa zaspana a ne?
evil.gif

A to da greš vn pa v vsaki vidiš potencialno žrtev je pa razlog DA SI VEZAN PA TRPIŠ
hysterical-1.gif

LP,S

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Zakaj sprašuješ take stvari?

Vsi vemo, da se p*čke samo fine delajo, da ne izpadejo lahke in kao kurbe. Samo to je. Drugače pa jih zdaj spomladi razganja ko nore.

Moja se je celo zimo hotla nekaj nazaj držat, zaj pa me začela prav presenečat, ko je pomlad tukaj
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja kok pa nas je bab aktivnih tu gor? Nas pomoje lahko prešteješ na prste ene roke...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ja kok pa nas je bab aktivnih tu gor? Nas pomoje lahko prešteješ na prste ene roke...
Prvič, bab je dost tu gor, ampak je zato žensk bolj malo. Razlika je očitna.
Če ste aktivne, ne vem, ker se ne zanimam za vaše spolno življenje.
Edino glede roke se lahko zmenva: naj štejem z levo al z desno?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Moji prsti so bli na miški ...
..njeni pa morda tudi

p.s. omenjeni miški si nista v sorodu
evil.gif