Ma ni to to. O tem smo se zadnjič menli. Sploh po štirih rundah postanemo zgovorni
In se nas je 6 strinjalo da po enem letu št. seksov upade. Da mi bi še narpej gonli one
pa skoz neke finte. (kdo si je zmislil glavobol, ko bi en od partnerjev seksal?)
In smo pogledli nazaj za bivše, tako smo prisli do statistike cca 30 resnih zvez, vsepovsod je blo isto. Ded bi gonil,
babi se neda, ima menzo, ima to ima ono. 500 izgovorov.
Vic.
Mož in žena v ZOO-ju. Žena pade čez ograjo v jamo k medvedom. Medved s trdim kurcem jo začne lovit,
ona se dere možu "pomagaj mi", on se dere njej nazaj "reči mu da imaš glavobol".
Star vic. Sigurno si ga ni zmislila ženska. Zakaj je smešen? (ajde ni za crknit smešen, te pa nasmeji če si sproščen)
Dejansko smo moški bolj potrebna bitja. Še nisem slišal da bi kaka nuna otipavala kakega ministranta,
medtem ko je to med župniki stalnica.
Evo povprečen samski ded bi seksal vsak dan brez izjeme. Za samsko žensko to nemoremo rečt.
(govorim za povprečne postave, povprečni ljudje; samski,...)
Ded si naroči pico, pripelje mu jo dostavljalka pic, nikoli in nikdar nebo ded seksal. (5000 primerov mogoče 1)
Ded lahko dela dostavljalki kaj če, ji lepo govori, ji da napitnino, ni šanse da bo kaj dobil.
Baba si naroči pico, pride dostavljalček, odpre mu v tangah in modercu, in baba bo dobila svoje.
(na 5000 primerov recimo jih bo 250 zavrnilo iz straha, pedri, nedolžni spet iz straha, skratka hendikepirani v tej smeri)
V moškem primeru seksa mogoče 1.
V ženskem primeru seksa 4750.
Evo vzamimo enega "hudega deda", nevem kaj je hud ded, recimo tip na katerega pač ženske večinoma
palijo (ajmo tom kruz brez slave), gre v diskač, v noči lahko pelje kok? 2 komada? (babi svoje klase)
Pa gre v diskač ena huda, poljubno zberite ime, jaz bom rekel natalija verboten, ker je taka prava baba meni.
Kok si jih lahko pelje v eni noči? Vse samske, pa tričetrt zasedenih če niso babe zraven.
In o tem govorim.
Dobra baba bo lahko VSAKEGA casual deda lahko nahitro nategnila v dvigalu. (samskega, strejta,...)
Dober ded bo lahko v dvigalu nategnil... Huh zelo malo primerkov.
Baba začne po dedu skakat in ga slačit, pa ded samo sodeluje.
Da se ded vrže na babo in jo začne slačit, baba te ubije. Pa če si ji všeč ti nebo pustila tega.
ZAKAJ JE TO TAK PRI P*ČKI MATERNI?!