Dedi bi gonli babe pa qrac! No, NE qrac...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
V čem je finta da bi dedi radi 2x na dan, vsak dan, babe pa 2x na teden vsak drug teden?
confused-1.gif

Pustimo nimfice, to so ko uvoženi pasati iz nemčije. Govorimo casual babe ki jih imamo po bajtah.

V čem je finta? Geni? Manjša pridelava hormonov?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Ne vem no kakšne rata tebi dobiti, samo večina, ki jih jaz poznam, jim ni problem vsaj vsak drugi dan.

Se pa res kdaj najde kakšna, ki da samo ob polni luni in določenem položaju zvezd
evil.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ne vem kakšne babe to imaš, večinoma so še bolj potrebne od nas. Ker gre pa zate in omenjaš 2x na teden, pa domnevam da ona lovi dneve, ko se ti tuširaš.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
boš videl čez en cajt, ko se bo zgodba obrnila :/

lp

Pa govorim za sceno recimo v kaki diskoteki.

100 ljudi, 600 dedov 400 bab, 558 potrebnih dedov, 5 potrebnih bab. Jebeš tako statistiko.

A če baba ne pleza glih po tebi, to kao pomeni, da ni potrebna?
Bo število potrebnih kar bribljižno enako
grims-1.gif

Ti raje reči, da so redke tiste, ki bi dale vsakemu, ki pride mimo

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Kaj pa je to "dokazano"?

Hm... Mogoče so pa ženske nekaj šibkejše in težje posilijo tipa? Mogoče pa ženske nimajo kurca, da bi lahko tipa naskočile proti njegovi volji? Daj razmišljaj no.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
A misliš da je tukaj vsaj 100 lezbik? Še aktivnih žensk ne vem, če je 10.
In tudi če kakšna dejansko je, misliš da ti bo razlagala o svoji potrebnosti in posiljevanju drugih?

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Jebo te malkom, kake spet ti ven mečeš. A kar vsak potreben ded je naenkrat potencialen posiljevalec. Pa lezbijke naj bi potem po tvojem v torbici okol nosile vsaj po en dildo, pa en strap-on, kaj veš kdaj se pokaže prilika, da kako naskočijo.
bonk.gif

Pri tebi pa človek res ne ve, kdaj resno misliš, kdaj pa hebeš v glavo. Koliko si ti sploh star?

PS: smešen si lahko tudi na kak bolj normalen način.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma zjebal me je jest5.

Mene samo zanima zakaj smo dedi bolj potrebni ko babe. Tisto o posilstvu sem sel v skrajnost.
(je pa zanimivo da je miljon posislstev mođki moški, pa nič ženska-ženska)

Zakaj recimo pedofili moški male fantke, ženske pa ne malih punčk (vsaj slišal še nisem)

Pa pustimo to. Dejansko lahko ženska povsem normalno živi brez seksa.