Jaz sem včasih jedel po 2x na dan. Imel sem 94 kg pri 181 cm. Potem sem spremenil prehrano, bistveno povečal beljakovine, zmanjšal OH in maščobe in najbolj pomembno, jedel sem 7x na dan. Čez eno leto sem imel 80 kg. Sedaj sem po treh letih še vedno na istem, s tem da jem že kar precej običajno hrano in še vedno 7x na dan, s tem da sta 2 obroka skuta (0.5% mlečne maščobe). Za ostale obroke gledam, da je čim manj maščob in ogljikovih hidratov.
V času pred spremembo prehrane in po njej sem 4x do 5x na teden hodil na fitnes.
Vedno bolj opažam, da je najbolj pomembno, da velikokrat na dan po malo ješ. Recimo v času praznikov res 1 teden nisem čisto nič pazil na prehrano, jedel vse kar so ostali, na fitnes takrat nisem hodil, na koncu sem stopil na tehtnico in je pokazala enako. Včasih ko sem jedel 2x na dan, se mi je takšen način prehrano zelo hitro pokazal na tehtnici.
Zato sem tudi jaz mnenja, da lahko čisto vsak shujša, če le ima malo volje. Samo kaj ko se čisto vsi zgovarjajo na svoj metabolizem. Tudi jaz sem vedno mislil da imam pač takšno konstrukcijo, da nikoli ne bom imel six packov
Če se človek malo v roke vzame se lahko marsikaj naredi. Zame so tisti ki samo jamrajo kakšni so, kakšno presnovo imajo, da ne pojejo nič v celem dnevu pa se še kar redijo (itak ja, od zraka se boš redil), leni.
Če že so taki, naj vsaj ne jamrajo drugim in govorijo takih neumnosti. Raje naj preberejo kakšno literaturo na to temo ( ne razne shujševalne kure v znanih babjih revijah ).