Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Faaaak ... Kaki kompleksi? Dej če mislš o men razpravljat, lahko na ZS, tuki se pa ne mislm več bockat s tabo. Okej, všeč so ti ŠPORTNO GRAJENE ženske al kako naj človek reče tvojemu okusu? Manekenke? Tud manekenke niso perfekcija osebno, veš ...
Tebi bi morali titulo profesionalec spremeniti v profesionalno prizadet ker presegaš že vse meje absurdnega (!) ne samo normalnega .. Upam pa, da so tile tvoji posti zgolj podjebavanje kot resno razmišljanje, sicer potrebuješ profesionalno pomoč ..
Pa da vidimo tvoj odgovor, ker se boš z njim sam postavil v razred, ki mu pripadaš ..
Citat: Uporabnik Tjasa pravi:
Js nisem debela, da razjasnimo... Razen če ti je 48kg na 160cm višine preveč? Najbrž, ane, glede na to da imaš stroge kriterije kot da bi bil direktor kake modne agencije (spominjaš me na gospoda Heringa).
48kg na 160cm? Če maš tolk pol pa res zgledaš kot obašalnik...
Ženska mora met ja nekaj oblin če češ kaj imet od seksa. In vidim da se tukaj gor razen par izjem kar strinjajo z mano (pa še tista dva se bosta premislila ko bosta dejansko začela seksat, torej še ne kmalu, hehe)
Mora pa biti vse lepo, kompaktno, vzdrževano... Recimo taka kot je bila Renee Zellweger v prvem filnu o Bridget jones je men ful seksi, pa je imela tam precej kg.
jz ti lahko iz mojih bogatih iskusenj zagotovim nasprotno,
tistih parkrat, ko sn se taki pusto zapelat mi je blo zal
prvo, hitro so se zmatrale,
drugo, ko se zmatrajo, jih zaradi teze, tesko premaknes
enkrat sn komi zlezu ispod ene, ki je na men omagala
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.