smo pa res svetovno zakompliciran narod. To pa ni kaj. Eni res ne veste, na kaj se pritožujete. Še manj pa komu. TUKAJ JE ŽE VSAJ 100X napisano, da je garaža o.5%. In še kar pametujete zakaj je GURS toliko obdavčil. Stopnjo davka, je določila država, vlada..... al kdo že. Ko sem bil sam na GURS-u, je bil že na vratih A3 list,kjer je pisalo, kje lahko kaj urejamo. In lepo piše, da lastništvo urejajte v ZK, prijavo oz. rezidenčnost na UE, zazidljivost parcel na občinah....itd . Pol pa dve uri čakate na GURS-u, da vas pošlje preverit, če ste sploh prijavljeni na številki stanovanja. To bi lahko storili že prej, ne pa da čakate. Daj malo berite še navodila, ne pa samo forume, kjer lahko pišete kaj hočete. Osebno se jaz ne strinjam z tem davkom in celotnim sistemom....... ampak če ne potrkate na prava vrata pri neki napaki, niste NIČ naredili, razen da se hvalite po gostilnah, kako ste nekoga "nahrulili", ki pa nima s tem NIČ.
In kolko sem se osebno s kom pogovarjal, jih je večina ugotovila, kje je bila kakšna napaka, in večina od teh je tudi ugotovila, da sploh niso vedeli, da nekaterih stvari nimajo urejenih. Seveda, so pa tudi napake, nad katerimi se vsi mi jezimo, ampak toliko pa spet ne. Tudi takšne, da je nekdo imel zemljo, ki je ni nikoli imel.
In če se z nečim ne strinjamo ne moremo reševati na okencu najbližjega referenta, ampak tam, kjer je to "sranje" prišlo ven. Ampak tam pa nočemo, ne moremo, ne bomo se izpostavljali....itd, itd. Forumi so pa za izpolnitve "mokrih sanj" In zakaj tako?? Ker smo "ovce"!! In že dolgo je jasno, da naša vlada hoče in ji tudi uspeva razdeliti ljudi, skregati med sabo, ker dosežejo neenotnost in s tem slabost ljudi. Že pri volitvah so onemogočeni ljudje, ki bi vse poslali v 3PM. In tako se ne more zgoditi, da bi ljudje udarili po mizi in rekli "dosti je tega" . In æe bo davek prišel....... (upajmo pa da ne) bomo vse plačal, pa še kaj več. In če kdo ne bo mogel plačati, (in tudi marsikdo ne bo mogel) ga bodo slekli do "gat".