Citat:
Uporabnik keber pravi:
Na odsekih Puttgarten - Heiligenhafen (NEM), Leskovac-Bujanovac (SRB), Demir Kapija - Smokvica (MK) in Polikastro - Agios Atanasios (GR).
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Dej raje ti ugani, koliko jih je tam že padlo na radar? ti povem da ogromno.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
vozim že leta tam in uganete kokrat sem padel na radar?
Bi si upal trdit, da je to najboljša inkasantska točka v radovljici. Klientela? uglavnem kulturni Nemci in Avstrijci, domačini poznajo to past
.
Vprašanje je bilo, če uganeš koliko jih je tam padlo na radar in ne od kje so vidne omejitve.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Dej raje ti ugani, koliko jih je tam že padlo na radar? ti povem da ogromno.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
vozim že leta tam in uganete kokrat sem padel na radar?
Bi si upal trdit, da je to najboljša inkasantska točka v radovljici. Klientela? uglavnem kulturni Nemci in Avstrijci, domačini poznajo to past
.
nehaj stokat, lepo so omejitve vidne na nekaj sto m.
Pri podtaboru je bila omejitev nekaj časa celo 40, kar je ob gostejšem prometu povzročalo zastoje in dolge kolone. Po tem, ko je prišlo do naleta s parimi smrtnimi žrtvami, so pa lahko zvišali na 60.Citat:
Uporabnik Macola20 pravi:
ksz
Odkar so table 60 umaknili, in je omejitev 80 je stvar bolj normalna, prej je bilo naštimano za kasiranje z omejitvijo 60.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
in zakaj tujci ne morejo voziti v slo po omejitvi, če lahko doma. aja oni so konktra od nas. Doma po omejitvah, v tujini pa po razpoleženju. pri nas je pa ravno obratno
Na drugi strani pri podtaboru je bila nekaj časa omejitev celo "varnih" 40, kar je ob povečanem prometu povzročalo dolge zastoje. Po tem, ko je prišlo do naleta z nekaj mrtvimi so pa lahko dvignili na 60.Citat:
ksz
Odkar so table 60 umaknili, in je omejitev 80 je stvar bolj normalna, prej je bilo naštimano za kasiranje z omejitvijo 60.
Citat:
To so kvazi strokovnjaki, ki postavljajo te omejitve, kot jim paše, me zanima kaj se je spremenilo, da so omejitev lahko dvignili iz 40 na 80.
http://www.mzp.gov.si/si/medijsko_sredisce/novica/article/771/6949/?cHash=2b1926a3baCitat:
petek, 28. oktobra, ob 11. uri pred predorom Ljubno: slovesna otvoritev avtocestnega odseka Peračica–Podtabor.
Kaj bi se pa moralo zgodit posebnega?Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Danes sem se testno peljal čez viadukt Peračica II in in meh nič posebnega