Darilo za 30 let

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
To mi delaj!
cheer.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Fotkiča imava pol leta starega, za računalnikom ni toliko...ura se mi zdi do zdaj še najboljša izbira...a se da na uro tudi kaj vgravirat - na zadnjo stran? A imate kake ideje, kje se dobi kak modern model?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Poleg darila mu vplačaj še en listek, pa ga priloži zraven. Nikoli ne veš....
aplauz.gif

Addicted to lottery?

Nazadnje urejeno:

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
a pa mu hočeš nujno sama nekaj kupit? pri meni so se naši skup povezali, pa mi kupili nekaj, kar sem si res želel (mountainbike). vsi so dali skup (starši, žena, sestra, svak) in se veselo vozim okoli. kaj pa to?
sem pa dobil od žene za diplomo uro, ki sem si jo sam izbral (nisem pretiraval cenovno).

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ooo tale sedeči bik je pa fajna stvar...sploh, ker moj dosti filmov pregleda in bi prov lepo pasal v novo dnevno
smile-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Jaz sem svojemu za 30. let dala stiskat časopis, ki je izšel na dan njegovega rojstva. Bil je zelo vesel. Ti priporočam.

Lahko pa greš tudi v kakšno večjo knjižnico, kjer imajo vse stare časopise na mikrofilmih. Ti pač sprintajo željenega in kupiš časopisni papir (prazen) ali nek papir ki mu je podoben pa greš v eno bolj kvalitetno fotokopirnico in ti to tam uredijo.

Ene časopisne hiše pa ti po želji tudi stiskajo original, vendar moraš cca. mesec dni vnaprej naročit pa dražje je od prej opisane varijante.

Sicer stara tema ko zemlja....ampak vseeno.

Ali je kdo kopiral, kupoval časopis za par desetletij nazaj. In kje se to najlažje uredi?