darilo, spominek

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Zanimivo, tudi jaz sem nasprotnik neuporabnih stvari. Vino je dober nasvet (Jaz ga vselej kupim, če pohajam po vinorodnih deželah). Vprašanje, če ga gost pije (kar očitno privzeto velja) in katero mu je všeč (lahko, da bi mu bil Cviček top).
Mogoče bi pa res lahko pol kile fovšije in liter zaplankanosti zapakiral modelu.
Maxi25, še nisi bila na malici?
evil.gif

Bla, sam za pršut je zmer plac
smile-1.gif

Tale medvedja šapa je pa res zanimiva
zmaga.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Zanimivo, tudi jaz sem nasprotnik neuporabnih stvari. Vino je dober nasvet (Jaz ga vselej kupim, če pohajam po vinorodnih deželah). Vprašanje, če ga gost pije (kar očitno privzeto velja) in katero mu je všeč (lahko, da bi mu bil Cviček top).
Mogoče bi pa res lahko pol kile fovšije in liter zaplankanosti zapakiral modelu.
Maxi25, še nisi bila na malici?
evil.gif

Bla, sam za pršut je zmer plac
smile-1.gif

Tale medvedja šapa je pa res zanimiva
zmaga.gif

ja, še posebej cariniki ga imajo radi

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Za moje pojme pršut ni pametno darilo, saj slovenski pršut v svetu ni poznan kot nekaj posebnega! precej držav od Italije, Španije itd... imajo pršute precej boljše kot SLO. Mislim da bi bila kakšna veriga suhih klobas boljši zadetek.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Cim zamenjas kontinent je 99% moznosti, da ti bodo "domaco" hrano zaplenili... (in po moznosti nabili se kaksno kazen...)

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik ante50 pravi:
a ma kdo idejo za neko uporabno darilo(več) značilno za slovenijo,ki bi ga bilo pametno pokloniti gostu iz oddaljene dežele,pa da je primerno za prtljago na avion(kovček)
Dve mu okol ušes prtisn, sa bo za zmeraj zapomnil.
evil.gif

Ne, resno: Salame, pršute itd je brezveze dajati, ker, kot so že omenili, jim bodo robo na carini zaplenili (+ štraf).
Zemljevid Slovenije (ki ga obkroža ostala Evropa - to je pomembno, da bo človek, ko enkrat v bližnji prihodnosti EU premine, še vedno vedel, kje cca je bil) in slovenska zastava + CD s Slovenskimi komadi (začenši s himno, magari od Predina, pa Golica, Na Roblek, Slak - da ne bo mislil, da je jodlarija samo v D in A doma, potem Pestner, Murko... ok, tadva se hecam
grims-1.gif
) plus kak promocijski filmček a-la Slovenija Moja dežela.
Povsod obvezno! priložiti zemljevid Evrope z vrisanimi (trenutnimi) slovenskimi mejami.