Citat:
Uporabnik dteam pravi:
Deljena so mnenja vidim
. Sicer pa imam občutek, da kakšna punca zanalašč noče povabit na pjačo za svoj rojstni dan, ker noče izpast taka, da hoče darilo. Ker punca te npr. časti pijačo za svoj rojstni dan in takrat se seveda spodobi, da ji prineseš darilo. Darilo je pa skoraj zagotovo več vredno kot njena pijača in morda se ji to ne zdi prav.
Hm glede na tale tvoj nacin razmisljanja, sem zacel dvomit da ona sploh ve da ti je vsec. Namrec obcutek imam, da si ti zatreskan do uses, kar povzroca izkrivljanje dojeman ja realnosti do te mere, da napacno ocenjujes vhodne podatke, ki jih dobivas iz oci in uses. Lej, ce sta frenda jo poklices "hej mici, žan tu vse naj za tvoj rd..... - o tnx hehe - in kaj kej pocnes na ta veliki praznik? sedis ob radiu in cakas kdaj bo na vrsti cestitka? haha - ma ne prej sem bila na faxu zdej grem pa neki pojest - a pa ze ves kaj bi sla jest -ne..a mas kako idejo itd itd itd" Ce nima casa se pa apc zmenis za pijaco kak dan kasneje in ji takrat das darilo. Ce ti je frendica ji daj darilo, ce si zacopan daj darilo. lej glej nanjo kot na novo podjetje - pac vlagas vanj kljub temu da ne ves ali bo uspesno ali ne.
Ampak ce pa nima casa zdej se cel teden pol pa mogoce ni prava za kaj vec... Lej recimo ko si posiljata sms sporocila more bit razmerje ti/ona 1/1, ce je 1,2/1 pol ti preveckrat zacnes in zakljucis chat (mogoce nisi zanimiv pa te noce skenslat), ce je 1,5/1 pol najverjetneje ne bo nic, ce je 2/1 ali 2+/1 pol si obupan. Pejt z njo na kavo in se mal pogovarjita kok se kej stekata, pac kake mata kej skupne hobije itd...in ko bo prislo do tega da bo nekak izdavila nekaj v smislu da sta kr dobra frenda oz da se dost ujemata ji pac povej "ampak jz bi kej vec kokr prijateljstvo - lahko zacneva s kinom dans zvecer (pac skusi bit sproscen pa zabaven)"... je pa res da nekatere znajo presenetit s svojim LAGom...Jaz sem to eni rekel pa je nekako preslisala...in po pol ure ko sem ravno hotel it zapit neuspesen napad zenska izjavi "cak, a ti hoces rect da cuts kej vec kokr prijateljstvo" in bruhne v smeh...sm prvo mislu da se baba norca z mene dela... no zdej sva pa ze par let skupi.
Brez zamere, sam res ne vem ce ona res ve da ti je vsec.
no dej updatei kako je slo. Aja pa sej ves ane...zdejle se lahk pomagamo, pol ko bo prvi resni zmenek pa se mors odlocit kdo od nas bo na remote, ker tkole po par dni se ne bos mogel odlocat a bi jo prijel za koleno ali ne.