Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Ja kaj je blo.
Gas do konca, modre luči in sireno in gremo. Naj se umaknejo, jaz sem car.
A ko pa nekateri s tega foruma to počnete brez modrih luči in sirene, je pa vse OK?
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Ja kaj je blo.
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Ja kaj je blo.
A ko pa nekateri s tega foruma to počnete brez modrih luči in sirene, je pa vse OK?
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Ja kaj je blo.
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
S navadno Octavio TDi 90KM made in Sarajevo bi radi imeli nujne voznje....
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Vsem privoščljivcem: policista sta imela nujno vožnjo - kar pomeni, da je nekdo policiji poklical na pomoč! Ja, fanta sta se peljala nekomu pomagat in pri tem (kot policisti, reševalci in gasilci vedno) tudi tvegala svoje življenje. Nista norela z neprilagojeno hitrostjo zaradi lastnega užitka, ampak, ker sta hitela na pomoč.
Ko boste privoščlivci policijo potrebovali. upam da se bodo k vam pripeljali po predpisih - če bo zaradi tega že prepozno, pa nič hudega, kajne?
Natisni si to, pa si daj na steno. Pa ko boš potreboval pomoč, povej na 113, da naj vozijo počasi.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Vsem privoščljivcem: policista sta imela nujno vožnjo - kar pomeni, da je nekdo policiji poklical na pomoč! Ja, fanta sta se peljala nekomu pomagat in pri tem (kot policisti, reševalci in gasilci vedno) tudi tvegala svoje življenje. Nista norela z neprilagojeno hitrostjo zaradi lastnega užitka, ampak, ker sta hitela na pomoč.
Ko boste privoščlivci policijo potrebovali. upam da se bodo k vam pripeljali po predpisih - če bo zaradi tega že prepozno, pa nič hudega, kajne?
vidis tu je ravno catch zgodbe, ker sta enmu na vsak nacin hotla pomagat, sploh nista prisla na cilj..kdo je zdej najbolj najebal? gospa ki je klicala na pomoč, kateri je ropar kradel pokojnino ali policaja, ki sta pac predcasno bila na krofih?
Drži, ker reševalci imajo mnogo manj vozil.Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:
Glede na to, da so tudi rešilci velikokrat na nujni vožnji vseeno razbijejo mnogo manj avtomobilov kot policaji.
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
S navadno Octavio TDi 90KM made in Sarajevo bi radi imeli nujne voznje....
Kakšno vezo ima moč motorja pri tovrstni nujni vožnji? A bi s 150KM kaj hitreje prišli na cilj?
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Drži, ker reševalci imajo mnogo manj vozil.Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:
Glede na to, da so tudi rešilci velikokrat na nujni vožnji vseeno razbijejo mnogo manj avtomobilov kot policaji.
Je treba gledati % poškodovanih vozil.
Samo v tole se bom vtaknil, glede telefoniranja na 113: sam sem jih ob neki priložnosti klical, 2x je telefon do konca zvonil v prazno, šele v tretjem poskusu se je po nekaj zvonenjih nekdo končno javil.Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Pa ko boš potreboval pomoč, povej na 113, da naj vozijo počasi.
Isto naredi, ko ti bo doma kdo umiral, pa boš klical reševalno vozilo... pa ko ti bo gorela hiša. Naj pridejo počasi... ni panike...