Danes popoldne še ena prometna ?

dejchi

Pripravnik
29. dec 2008
77
0
6
www.tvojfitnesizziv.net
In sicer na koncu letališča Brnik, zaprta cesta proti Šenčurju, en tamau rdeč avto poču v šleparja in ga raztegnil čez oba pasova...a je že bilo na 24ur
confused-1.gif

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
24obupov.com je itak neažurna stran, da smrdi do neba. Če bodo hræki na dnevnik.hr napisal da je bila nesreča na brniku bo našim lenobam po ene 3 dneh potegnilo in bodo članek prevedli. Ali pa varianta b.
Počakaj da se tle gor ljudje razpišejo kaj je blo, potem bodo pa piæke 24urne preplonkale stvar (kot že velikokrat) in boš lahko povzetek videl. Raziskovalno novinarstvo yeah.
crazy1.gif

Em ja. In kaj je blo? Sem imel včeraj srečo in se mi ni dalo iz Trzina domov v Kranj preko Brnika (zaendrek cesta), sem jo raje ubral preko Ljubljane. Nekje na Torovem pa slišim da je cesta popolnoma zaprta. Bi drugače verjetno stal v koloni da bi bil črn...

dejchi

Pripravnik
29. dec 2008
77
0
6
www.tvojfitnesizziv.net
Citat:
Uporabnik roscha pravi:
24obupov.com je itak neažurna stran, da smrdi do neba. Če bodo hræki na dnevnik.hr napisal da je bila nesreča na brniku bo našim lenobam po ene 3 dneh potegnilo in bodo članek prevedli. Ali pa varianta b.
Počakaj da se tle gor ljudje razpišejo kaj je blo, potem bodo pa piæke 24urne preplonkale stvar (kot že velikokrat) in boš lahko povzetek videl. Raziskovalno novinarstvo yeah.
crazy1.gif

Em ja. In kaj je blo? Sem imel včeraj srečo in se mi ni dalo iz Trzina domov v Kranj preko Brnika (zaendrek cesta), sem jo raje ubral preko Ljubljane. Nekje na Torovem pa slišim da je cesta popolnoma zaprta. Bi drugače verjetno stal v koloni da bi bil črn...

Ja nevem, jst sm prišel iz avtoceste in sem sel desno proti Brnku,že na daleč pa sem videl, ene 5 maric z prižganimi modrimi lučmi pa ene 2 policijske škode prav tako rotacijske prižgane, cesta popolnoma zaprta proti Kranju( folk so usmerjal na nek makadam vzporedno z glavno cesto), tiste iz Šenčurja pa nazaj na krožni pa preko Praprotne police na Brnik oz proti Mengšu.

Jst sm brez problemov zavil proti Brniku in na križišču mel kaj za videt, en mali rdeči avto, spredaj ga sploh več NI bilo, znamko vozila si lahko prepoznal po zadnjem delu avta oz lučeh. Z preveliko hitrostjo je treščil v šleperja,ki je na koncu ostal tako, da je bil parkiran čez celotno cesto in kar dosti je bil poškodovan. Voznik kamiona je bil zunaj in se nekaj menil z policisti, v osebnem avtu pa dvomim, da je lahko še kakšen pajek preživel, ne pa človek, ker je bil res v prafaktorjih (gasilcev sploh ni bilo). Cesta je bila zaprta več kot 3 ure.

tony

Guru
23. jul 2007
9.742
1.527
113
Sam sem okoli 16. ure na začetku Kranja gledal policaje, kranjske gasilce (džip + tovornjak za tehnično reševanje) in rešilca kako so divjali proti Brniku in sem takoj vedel, da je moralo počiti ko marija. Če minuto ali dve je mimo oddrvel še en gasilski tovornjak.

In ja, tudi sam sem iskal po netu novico, pa je ni bilo nikjer. (V petek popoldne je že vikend.PRESS
tongue-1.gif
)

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Je, če veš kje iskati.

<< Ob 15.17 sta na cesti iz Kranja proti Zgornjemu Brniku v bližini priključka na avtocesto, v občini Šenčur, trčili tovorno in osebno vozilo. Ena oseba se je pri tem poškodovala. Gasilci JZ GRS Kranj so s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo, požarno zavarovali mesto nesreče in sanirali razlite tekočine po cesti. Reševalcem službe NMP Kranj so pomagali pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe.

http://www.sos112.si/slo/clanek.php?catid=3&id=3868

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Eden se je neprilagojeno vozil
hysterical-1.gif

P.S.: Smeško na koncu ni namenjen osebi v nesreči, ampak kot odgovor vzroku, ki ga sprašuje uporabnik Alan.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bili sta dve policijski škodi. in 5 maric s prižganimi modrimi lučmi. model je s preveliko hitrostjo azdel..

ali ipam je čovek preživeo. sam sem komaj dojel, ker je težko preklapljat med jeziki..

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Saj te razumemo tudi ce v svojem jeziku pises (no, vsaj tisti starejsi), da le ni ena spakedravscina.