Danes me na krožniku/mizi čaka ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
westie@ tudi jaz ga nisem razumela...

Danes bo za pozno kosilo popečeno kislo zelje (najprej ga skuham, odcedim tekočino in ga nato na ocvirkih popečem) + domače pečenice.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Danes bo za pozno kosilo popečeno kislo zelje (najprej ga skuham, odcedim tekočino in ga nato na ocvirkih popečem) + pečenice.

mljask,
zmaga.gif

komi cakam, da pridem v SLO, da bom lahko uzivo v podobnem prehranjevanju

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
U ja, pri nas bo mogoče jutri kislo zelje - pečenico so doma, sam me nekaj tudi v ajdovo kašo vleče. Bom vidla, kako se bom po zajtrku počutila. Samo res, ni ga čez dobre pečenice s kislim zeljem in kuhanim krompirjem.
Za ocvirke pa ravno nisem (divjačino tudi ne, čeprav se je oče trudil).

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Danes sem si naredila zelenjavno lazanjo. Ker ni bilo nobenega primernega recepta, sem malo po svoje spacala in je bla dobra.

Jutri bo pa najbrž riž z gobicami

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Super izgleda, bi si mogla tudi jaz nabaviti tele lončene posode za lazanjo.

Včeraj smo jedli pečene hrenovke s sirom, pire krompir in paradižnikova solata. Danes bodo pa verjetno na hitro kar kakšne testenine z zelenjavno omako. Če me pa kdo povabi na govejo juho z domačimi rezanci ...
tongue-1.gif

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Jaz sem se povabila na govejo juho k družinskim prijateljem, lahko rečem, da še ti prideš zravn
hysterical-1.gif
westie bo jedel pečeno hrenovko in briketke

Te lončene mam jaz za prebranac, ampak sem kar za lazanjo uporabila, ker sem delala samo zase.

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Prepražila sem malo čebule (na maslu
redface-1.gif
), dodala cvetačo in brokoli, pa dolivala mleko, da se je zmehčalo vse skupaj. Potem sem pa na koncu dala kislo in sladko smetano. Naredila sem še bešamel, da je bla krasno sočna. Pa vmes sir. Prvič sem delala zelenjavno, pa je bla res dobra

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Danes jem v Bovcu pravo domače bovško kosilo (menda)
evil.gif

Domača zaseka, gobova juha, frika, solata.

Frika = nariban krompir + na drobno narezana šunka + nariban sir... in vse skupaj pečeno. (narejeno kot recimo kaka musaka).

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Mene pa danes čaka cvetača, brokoli, korenček in narabutan brstični ohrovt
redface-1.gif

Za malico sem mela pa jogurt in banano

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
To pa ziher ni bilo doma na mizi
wink-1.gif

Pri nas bodo pa danes piščančje joškice, polnjene s pršutom in krompirjeva solata. Potem pa verjetno toliko sladic, da nas bo vse do 11:22 pobralo ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.