Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
evo, za danes še ni odločeno, kaj se bo kuhalo, mi je pa včeraj odlično uspel stročji fižol (malo zelenega, malo belega-tisti malo manjši) s korenčkom, svežim peteršiljem in baziliko, tamarijem (namesto soli) in malce paradižnikove mezge (ni blo več svežega paradižnika v friđu). Zraven pa malo makaronov in sveže naribano domače zelje.
Mi je bilo po kosilu kar malo žal,da nisem tega naredila v večji količini, da bi blo še za danes
Krompir z blitvo, orada, losos in kalamari na žaru
Hobotnica v solati
Mocarela+paradižnik začinjena z baziliko (moja ideja in stvaritev)
Tiramisu (moja stvaritev)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.