Danes me na krožniku čaka... Part II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
za kosilo špageti, za večerjo pa peljem eno v zreče na kopanje in večerjo proti večeru enkrat!
cheer.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Večerja je bla taka z več meniji in vsem kar sodi zraven, ona bolj zelenjavno jaz bolj mesno! Za kosilo danes pa juha (goveja) krompir riž in zrezki po dunajsko!

jebach

Pripravnik
3. maj 2009
160
0
16
Pred hišo sem malo naražnju pekel danes. Jutri pa spet zunaj nekje jest, malica med delom mora bit!

Vesna

Pripravnik
3. maj 2009
38
0
6
Ni obstanka :)
Zakaj pa v tej temi raje ne napišete celotnega jedilnika od celega dneva?

Današnje kosilo: goveja juha z rezanci, pečen krompirček z perutnicami v pečici, zelena solata ledenka

jebach

Pripravnik
3. maj 2009
160
0
16
zakaj pol ti nisi napisala đe kaj drugega kot samo kosilo? Drugih obrokov nimaš?

Vesna

Pripravnik
3. maj 2009
38
0
6
Zato, ker sem videla da vsi pišejo kosilo, torej je očitno tak red. Jaz sem samo vprašala, kot vidiš nism hotla spreminjat ustaljenega reda.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
je problem,
recimo men Noranjec ne pusti napisat s cim si napolnim zelodec
17758-icon_confused.gif

"belgijsko" lahko pišeš na belgijskem forumu? večina forumašev ne razume francosko, ker to pač ni eden izmed prvih jezikov, ki jih izbereš za učenje tujega jezika

zajtrk - 2 orehova žepka iz tuša
kosilo - makaronova solata, z zelenjavo, kura in svinjina z žara
večerja - ostanki od kosila

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Za zajterk skodelica kave, kosilo bodo zrezki v omaki in prire krompir za večerjo pa se bom pozno javil, ko bom vedel kaj bo!
cheer.gif

Vesna

Pripravnik
3. maj 2009
38
0
6
No, če lahko... Potem pa bom
smile-1.gif

Zajtrk: Espresso kava z malo mleka, kos čokoladne potice, kos orehove potice + 2 koščka nekega peciva s skuto in orehi
redface-1.gif

(Razna praznovanja)
Malica: Žemlja s pašteto Gavriloviæ
Kosilo: juha z rezanci, ocvrt piščanec, krompirjeva solata, sladica; sirove palačinke
tongue-1.gif
(ki jih bom jaz najverjetneje jedla šele proti večeru)

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
za zajtrk se vedno tako založiš? Kaj pa kosilo?
Aja moje porcije so take normalne. Edino evrokrat, ti bo napisal koliko kalorij ima njegova hrana, ker edini je v evropski menzi!
evil.gif

Vesna

Pripravnik
3. maj 2009
38
0
6
Ne, ah kje pa.
ne-ne-1.gif
), krof, jogurt s kosmiči... in kavo ali zeleni čaj/črni čaj, če sem doma (za službo rabim nekaj da me na hitro butne).
Kosilo pa; vedno je juha, potem kakšno meso & priloga in vedno ogromna skleda domače zelene solate. Vmesne malice so kakšni jogurti, mogoče kdaj kakšen sendvič če sem zdoma, večerja pa kakor kdaj.

jebach

Pripravnik
3. maj 2009
160
0
16
Za zajtrk pašteta in kruh, za kosilo še nisem pogledal menija kaj je, za večerjo pa bo srnin golaž, je še en ostanek nekje v hladilniku!

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
pica...po celmu tednu skor brez hrane in z luknjo v želodcu od alkota si bom prvoščla in se nažrla
smile-1.gif

zverca

Fizikalc
26. avg 2007
1.280
0
36
42
stražišče
zajtrk: sendvič, kos domače potice in kozarec mleka

kosilo: manjši svinjski zrezek v gobovi omaki in pire krompir

večerja: bomo vidl, če bom še kej lačna, sam velik sigurno ne