Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Večerja je bla taka z več meniji in vsem kar sodi zraven, ona bolj zelenjavno jaz bolj mesno! Za kosilo danes pa juha (goveja) krompir riž in zrezki po dunajsko!
"belgijsko" lahko pišeš na belgijskem forumu? večina forumašev ne razume francosko, ker to pač ni eden izmed prvih jezikov, ki jih izbereš za učenje tujega jezika
zajtrk - 2 orehova žepka iz tuša
kosilo - makaronova solata, z zelenjavo, kura in svinjina z žara
večerja - ostanki od kosila
za zajtrk se vedno tako založiš? Kaj pa kosilo?
Aja moje porcije so take normalne. Edino evrokrat, ti bo napisal koliko kalorij ima njegova hrana, ker edini je v evropski menzi!
), krof, jogurt s kosmiči... in kavo ali zeleni čaj/črni čaj, če sem doma (za službo rabim nekaj da me na hitro butne).
Kosilo pa; vedno je juha, potem kakšno meso & priloga in vedno ogromna skleda domače zelene solate. Vmesne malice so kakšni jogurti, mogoče kdaj kakšen sendvič če sem zdoma, večerja pa kakor kdaj.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.