Dan mladosti...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik stein pravi:
No, se mi je zdelo, da ne bo pet primerov.

Da pa je komunizem totalitarni sistem vreden obsojanja, je jasno celemu svetu, le enemu malemu fleku ne (Sloweeenia, or something).

teb ni jasno kako lahko dobiš kazen 16.11. ker se z letnimi pelješ k vulkanizerju. tko da o jasnosti jaz na tvojem mestu ne bi govoril, vulkanizerček

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
væasih je bil rade končar ali gorenje hladilnik. ampak si ga lahko kupil in napolnil.

vcasih si čakal na nov avto 2 leti
ampak si ga lahko kupil.

sedaj imaš izbiro hladilnikov od beko do samsung ampak ali ga ne morš kupit ali pa nimaš pol kej notr dat

avto isto. dobiš takoj samo potem ga lahko samo gledaš ker se nimaš kam peljat ker si brez službe, brez denarja....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Aja, meni se ni zdel, najbolj vesel sem bil ko smo imeli frai takrat ko je umrl. No ja ta tvoja dvoličnost je že znana, očitno si tak jugofan da ne vidiš niti prste na roki! Žal so tvoji kasneje zafrknili Slovenijo v nulo, če jih ne bi bilo, verjemi, da bi bilo boljše!

če njegovih ne bi bilo, tudi slovenije ne bi bilo.
vatikan bi bore malo nareidl za 'novo švico'.

btw
a ni popolnoma v nasprotju z vatikanizacijo privoščljivost smrt nekomu. jaz je recimo še nisem nbenmu..pa me un zgori kaj dosti ne gane. pa neke zapovedi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
væasih je bil rade končar ali gorenje hladilnik. ampak si ga lahko kupil in napolnil.

vcasih si čakal na nov avto 2 leti
ampak si ga lahko kupil.

sedaj imaš izbiro hladilnikov od beko do samsung ampak ali ga ne morš kupit ali pa nimaš pol kej notr dat

avto isto. dobiš takoj samo potem ga lahko samo gledaš ker se nimaš kam peljat ker si brez službe, brez denarja....

lažeš

imaš leasing za vse to. še bolje. vse to imaš na kredo, sam stanovanja in garaže nimaš.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Bla bla bla, za razpad je bil kriv nedemokratičen Brozov sistem, v katerega so nas silili komunisti.

kriv je bil Tito osebno.

Tuđmana je imel
alijo je imel
rankoviæa je imel

imel je pomlad, ki jo ni sprmenil v zimo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
btw
a ni popolnoma v nasprotju z vatikanizacijo privoščljivost smrt nekomu. jaz je recimo še nisem nbenmu..pa me un zgori kaj dosti ne gane. pa neke zapovedi.

Kako to, da se je okrutni morilski diktator Tito vozil med ljudmi stoje v kabrioletu, dobrotljivi papež, ki želi vsemu svetu samo dobro, pa se mora v blindiranem papamobilu?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
btw

Kako to, da se je okrutni morilski diktator Tito vozil med ljudmi stoje v kabrioletu, dobrotljivi papež, ki želi vsemu svetu samo dobro, pa se mora v blindiranem papamobilu?

ti pa tut ne razumeš.

ne gre kle za avrnost. tukaj se gre za..Ima se, može se. tito se je pufal in še za streho ni dobil krede, papa ma pa dnarja od židov ko blata..čudn, da ni papamobil okovan v swarovskega.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
zdej tud lizinga nimaš več ker ga nisi mogu več odplačevat...

no, kaj si pa tok nesposoben. smo v sistemu kjer velja več znaš več imaš. kolikor znaš toliko veljaš.

poglej gospodarstvo..top managerji so top tajkuni, firme pa same izvoznice v svetovnem merilu.
šrot, v naslednjih 5 letih bo coca cola zanj obrtnik.
bavčar, kekec pašteta je znana že v darfurju..
zidar. obnavlja cervice od vatikana do vatikana

sami sposobni managerji, kar se vidi po osebnem prmeoženju in stanju. hilda je mama manager.

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
btw

Zato ker so MOREBITNE državljane ki bi bili preglasni, sproti pospravili na tak ali drugačen način in različna mesta. ( če si premlad da bi to vedel ti lahko naštejem.)

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Aha, papeža torej moti hrup.

Spet vem nekaj novega.
cheer.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
btw

Zato ker so MOREBITNE državljane ki bi bili preglasni, sproti pospravili na tak ali drugačen način in različna mesta. ( če si premlad da bi to vedel ti lahko naštejem.)

Seveda so....
priden.gif
Drzava je sproti odstreljeval tisoce in tisoce nasprotnikov rezima. Presenetljivo veliko jih je prezivel 50 let tortur.

Takrat so bile okoliscine drugacne, pa ne samo v YU. Drzavljanov ,ki so bili na kaj takega pripravljeni je bilo bore malo. Pa zaradi tega ,ker bi jih sproti pospravili na tak ali drugacen nacin. Ko so le ti prisli od zunaj (bugojanska grupa) se je takratna drzava konkretno osramotila (ni bila pripravljena).

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Seveda so....
priden.gif
Drzava je sproti odstreljeval tisoce in tisoce nasprotnikov rezima. Presenetljivo veliko jih je prezivel 50 let tortur.

Vidiš, še tebi ni jasno od kod se jemljete, če je pa dal vse pobit. Iz Argentine jih je prišlo samo ene par.

No, povej še, zakaj se papež skriva za bulletproof steklom, če je sedaj tako O.K.? Zakaj ga je strah it v nebesa?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.