Dan mladosti...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Zakaj pa ne? Vsi trije so bili diktatorji, pod katerih oblastjo se je izvajalo zločine...mnoge vzporednice lahko potegnemo med njimi. Pa tako, mimogrede, tudi komunisti so po vojni prisilno preseljevali Slovence, niso tega počeli samo nacisti med 2. svetovno, ravno včeraj sem zasledil to, zelo zamolčano informacijo...

Ker niso ista stvar, niti podobna ... To je lahko podobno samo neinformirani ali zlonamerni osebi. Edini namen taksnih neumnosti je racionalizacija izdaje in izdajalcev WWII. Ce bi zmagala prva dva bi tvoji predniki koncali v peci. Zaradi zmage tretjeta so oziroma smo ziveli zelo udobo 50 let. Njegovo odobje v zgodovini zapisano kot eno naj v zgodovini vseh ex-YU narodov. Samo v njegovem casu so veljali nekaj vendar se takrat tega niso zavedeli in so jih novodobni turbodemokrati nategnili. Na suho.
Dober tega se danes zaveda, nekateri bo pa se kapnilo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.075
6.264
113
blizu močvirne prestolnice
Če bererem tvoj post, lahko tako razmišljamo tudi o letih 91-95, takrat so Srbi le racionaliziral in vas očitno še premalo, saj ste izdajalci, saj ste se prodali turkom!

Nekdanji jugoslovanski diktator Josip Broz Tito, v predvojnih letih - ko je deloval kot vohun, agent in likvidator iz vrst tedanje NKVD - znan tudi pod imenom Valter, je bil tudi pedofil. Ne verjamete? Preberite knjigo z naslovom Žene u Titovoj sjeni avtorja Mira Simčiča; knjiga je izšla leta 2008, na Hrvaškem, kjer je med drugim opisano zločinsko razmerje z "djevojčico iz Kirgizije";

Kada su se 1917 godine upoznali Josip Broz i Pelagija Belousova-Polka u blizini grada Omska, u Rusiji, Broz je imao 25 godina. Polka je bila još dijete, imala je tek 13 godina.

Nazadnje urejeno:

tony

Guru
23. jul 2007
9.798
1.575
113
Fant, zdaj si pa odkril svetovno zgodovino, ki smo jo vsi že zdavnaj brali... Čestitam, še kakšno od Prešerna ven privleci... Ko sem tvoje besede v njegovem kontekstu izrekel prfoksi slovenščine, me je opsovala ko cucka, pa še ženska polovica razreda se je postavila na njeno stran
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

8888

8. jul 2010
34.075
6.264
113
Aja, meni se ni zdel, najbolj vesel sem bil ko smo imeli frai takrat ko je umrl. No ja ta tvoja dvoličnost je že znana, očitno si tak jugofan da ne vidiš niti prste na roki! Žal so tvoji kasneje zafrknili Slovenijo v nulo, če jih ne bi bilo, verjemi, da bi bilo boljše!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Moji? Misliš - mojo družino? Lahko ti s 1000% gotovostjo zatrdim, da mojega pri zafrknjevanju Slovenije ni bilo zraven.
Moja dvoličnost? Sem kdaj govoril karkoli v prid slovenski politiki in njih sposobnosti, da rešijo kakršenkoli,še tako minoren problem v prid skupnosti? Če pobrskaš po moji zgodovini (ki je vse prej kot kratka in dolgočasna
cool-1.gif
In to je komplet sloveska politična ekipa, ne glede na stranko oz. le-te pripadnost ali simpatizerstvo.
Jugofan? Če mi zameriš in očitaš, da sem spoštoval človeka, kot je Josip Broz, ki je z reklom Bratstvo/jedinstvo držal skup praktično nezdružljive dele bivše domovine (srbe, hrvate, slovence, bosance, makedonce in šiptarje), sem pač zate jugofan. Kolk si pa sploh star? si preživel kako leto, dve pod njegovo "diktaturo" Al so ti strici povedali, kak hud despot je bil omenjeni tovariš? Kaj je bilo, ko rekla "bratstvo/jedinstvo" ni nikče več s polnim srcem fural, si lahko videl nekaj let po tem, ko je Broz škripnil.
crazy1.gif

Lahko me tožite za protiustavno delovanje ali pa me celo ubijete - mojega mišljenja ne boste spremenili s še tako podlimi podtikanji in insinuacijami.
smile-1.gif

8888

8. jul 2010
34.075
6.264
113
Samo bratstvo in edinost ti je pomembno? Kaj pomaga če je bilo vse farsa, veš kaj je Broz delal z musliji do leta 47? Izganjal jih je v turčijo, pobijal je Hrvate, prav tako Slovence in še in še. 6 let sem bil star ko je šel in se nisem cmeral, pa si po vsej verjetnosti se!
Zapomni si, LDS in Drnovšek so uničili kasneje Slovenijo, Janša je dodal le piskrček! Pač komunajzar in mi dol visi za njega.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
6 let?
smirk-1.gif

Torej vse, kar veš o Josipu Brozu, si pobral od staršev?
smile-1.gif

Vatikan oblada, ni kaj.
cool-1.gif

Kaj so počeli z državo po njegovi smrti, ne more biti on odgovoren. Kako vam to ni jasno? On ni slišal ne za Drnovška, ne za Janšo in ne za vse ostale pizdarjodelce na tleh bivše juge in za njihova dejanja ne more biti odgovoren.
Kaj paše pod tisto "še in še"?
smirk-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Smo, vendar smo še vedno samostojni, ne tako kot prej ko smo morali hlapčevati in v bivši jugi financirati turke in šiptarje!

Mimo grede in malo offtopic: Ali mogoče veš, kaj pomeni tetovaža 88?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če bererem tvoj post, lahko tako razmišljamo tudi o letih 91-95, takrat so Srbi le racionaliziral in vas očitno še premalo, saj ste izdajalci, saj ste se prodali turkom!

Nekdanji jugoslovanski diktator Josip Broz Tito, v predvojnih letih - ko je deloval kot vohun, agent in likvidator iz vrst tedanje NKVD - znan tudi pod imenom Valter, je bil tudi pedofil. Ne verjamete? Preberite knjigo z naslovom Žene u Titovoj sjeni avtorja Mira Simčiča; knjiga je izšla leta 2008, na Hrvaškem, kjer je med drugim opisano zločinsko razmerje z "djevojčico iz Kirgizije";

Kada su se 1917 godine upoznali Josip Broz i Pelagija Belousova-Polka u blizini grada Omska, u Rusiji, Broz je imao 25 godina. Polka je bila još dijete, imala je tek 13 godina.

Predlagal bi ti, da Hrvaško literaturo o Jugi pustiš pri miru, ker nimaš dovolj kritičnega pogleda, da bi lahko izluščil resnico iz Ustaškega kvasenja neumnosti. Če pravim za naše popravljalce zgodovine da so Inštituti za potvarjanje zgodovine, velja za hrvaške to še vsak 100x bolj.
Hrvate strašno boli, da smo bili ravno Slovenci tisti, ki se jim pripisuje zasluge in "zasluge" za začetek razpada Juge. Oni, ki so Jugo razbijali skozi njeno celotno zgodovino, bi morali dobiti ta svetal naziv, pa ga niso in to Velike Hrvate, ki bodo ravnokar ugotovili, da je bil tudi Jezus vsaj napol Hrvat (po mami), strašno tare. Zato se neizmerno trudijo prikazati Hrvate kot velike heroje in žrtev nekega izmišljenega totalitarizma, ki so ga rušili od znotraj in zunaj, vse s ciljem, da v kratkem predstavijo zgodovinsko delo, ki bo dokazovalo, da so bili vendarle oni malo bolj krivi za razpad juge, kot Slovenci.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Bla bla bla, za razpad je bil kriv nedemokratičen Brozov sistem, v katerega so nas silili komunisti.
Bla bla bla. Za razpad so krivi pohlepni posamezniki, ki so glupe množice obrnile enega proti drugemu s ciljem sebi čimbolj napolniti denarnice, Na žalost so vsi prekmalu pocrkali (like Tudžman, Miloševič in Izetbegovič), prav z veseljem bi jih videl bingljati na štriku, kot npr po sojenju v Nurnbergu.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
No, saj čisto enako res ni...adolf pa benito sta pobijala predvsem 'drugačne', medtem ko sta se josif in josip pa še kakšen rdeči, recimo pol pot, specilizirala za zločine nad lastnimi ljudmi.

Še vedno pa ostaja dejstvo,da je zločin zločin, ne glede na to, kako zelo se trtudiš, da bi opravičeval in zagovarjal dejanja rdečih zločincev. Totalitarna dikatura, pomori, taborišča, monitrani procesi, kult osebnosti...nacizem in komunizem sta si tu pač zelo podobna...

to so že davno tega dokazali NSK, ki so malenkostno predelali nacistični plaka in z njim zmagali na natečaju za plakat za dan mladosti...

v čem točno pa je razlika med naci ceremonijo z okrvavljeno zastavo in klicanjem imen ubitih v neuspelem puču ter štafeto mladosti...razen zunanje forme?

jaz preziram vsakogar, ki zagovarja totalitarne ideologije, sisteme in zločince, tako da veš, kam kdo pri meni sodi...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Smo, vendar smo še vedno samostojni, ne tako kot prej ko smo morali hlapčevati in v bivši jugi financirati turke in šiptarje!

Mimo grede in malo offtopic: Ali mogoče veš, kaj pomeni tetovaža 88?

Še eden, ki je to dojel po 20 letih, ka-li?
confused-1.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Lej, a mi lahko poveš, kako bi bilo, če bi zmagali švabi? Potem ne bi bilo množičnih pobijanj? Kje pa!!! Tud ta beli bi se samo križali, pobijali pa seveda ne, to ni krščansko....
In če bi zmagali švabi in njihovi beli hlapci, kako bi bilo tebi ime? Hans ali Fritz? Kakšen jezik bi govoril?
Jaz preziram vsakogar, ki zagovarja totalitarne ideologije(Janša), sisteme in zločince, tako da veš, kam kdo pri meni sodi...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Oh, že spet Janša - totalitarist.

Tako kot, aja, tisto si bil tudi ti.

Torej? Kako smo danes "bolj totalitarni" kot lani?
KPA? (Kronično Pomanjkanje Argumentov)

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
OK, zastopim turke da so za jugo, toda da ste taki jugofanatiki tukaj gor kot sta žabar, Abraham, je pa joj in vidva o izdajalcih! Mi smo Slovenci v svoji državi in to prvič po Karantaniji, prej smo bili vseskozi pod drugim škornjem. Saj o takih kot sta Snecer in erikson še človek pričakuje izdajstvo, toda vidva, se vidi da vama leta kisajo možgane!

Ne vem zakaj ti pišeš o Sloveniji, ko spadaš pod Vatikan.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.