Da ne bo več dvoma o ŠTEVILU PROTESTNIKOV:)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Sem bral tole zelo močno, pa še enkrat, še bolj močno, pa mi ni in ni jasno, kakšno zvezo ima Slovenija z razvitimi državami
confused-1.gif

Jasno pa tudi tebi ni, da npr. moja firma mora meni znižat plačo, da lahko plača predrage (za slovenske razmere) storitve tvoji firmi, tvoja firma pa zaradi dobrega zaslužka, lahko tebi izplačuje več, ....-se reče ,,meni dajo manj (seveda plačam tudi davka manj) da lahko dajo tebi več in ti samo plačaš davek namesto mene.
S tem da jst podpiram samo slovensko gospodarstvo, ti pa sigurno ene par k€ znosiš še v tujino
jezen.gif

...se prav, moje € nosiš vun
tongue-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.146
-8.782
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Se strinjam s krnekejjeto. Bo treba zacet delat.
Proti skorumpirani politiki naj pa naslednjic protestirajo na volitvah.
Velika udeležba je bila tudi zato, ker so se protestov lahko udeležili tisti, ki sicer delajo.

Glede na starost udeležencev obeh dogodkov lahko tudi rečemo, da mnogi popoldanci delajo za dopoldance.

Kako bodo popoldanci izbrali, kdo bo upravljal s ponujenim hotelom?
Delo/nedelo...
A se samo meni zdi, da je bil na dan protestov praznik?
confused-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja imas prav. So ga res dobro izkoristili. Eni na fitnes, drugi pa postopat.

No ja. Vsako tele ima svoje veselje. Saj tudi ce sestejem obe stevilki skupaj, jih ni bilo tako veliko, da bi nas lahko skrbelo, kaj nam je v veselje
grin1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Ja nič še enkrat , eni že spoznavajo proteste so vam ukradli, konec je....
Ja, v bistvu maš kar prav.
Naslednji korak bo, ko bodo ti levičarjo deložirali desne najprej iz vlade, potem z nastavljenih funkcij.
Na koncu pa še iz parlamenta.

Sej ste se boril, ampak se ne da pomagat.
Ampak je*bi ga!
popoldance bodo levi namahali na celi črti.
Vidim, da vam navijačem že zdaj ni lahko, pa so samo fotke iz zraka povedale svoje.
Pripravi se, še huje bo, preden se boš navadil.
Prebolel pa itak nikoli ne boš.

Bi se mi kar zasmilil, če ne bi bil tak bedak.
priden.gif
tle si ti edini bedak ker ne razumeš da se danes ne dela kot leta 41-55 ko ste preprosto pobil ljudi pa nikom ništa. Aja ups enega ste ustrelil še kasneje ko je kandidiral za presednika... pa spet nikom ništa.....

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
praviš je prišel, torej bil je tam,niste ga odstranili čeprav je že 50 let na sceni, ne 20 , 50 let, ni bil vabljen torej nima tam kaj počet, kako ni govoril , je molčal? To ti ne verjamem, tudi na Tv se je videlo da ni molčal,ni pa stal na odru . Se je kdo obregnil oben , češ ti pa ne pašeš sem saj si del neke elite?
Ja nič še enkrat , eni že spoznavajo proteste so vam ukradli, konec je....

Popoldan je bila demokracija, vse opcije so bile dobrodošle. Pri vaših bi pa raztrgali tistega, ki ne bi vpil: "Janša, brez tebe nam živeti ni!, bee, bee" Še tistega, ki je ponujal zastonj banane, ste odstranili.
menda ni res ker če je slikan na svojem štantu je bil tam......torej ne laži

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zraven pa policaj, ki ga je popisoval.
tongue-1.gif
Gotovo bo dobil položnico, ker je motil gerontološko zborovanje.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
tle si ti edini bedak ker ne razumeš da se danes ne dela kot leta 41-55 ko ste preprosto pobil ljudi pa nikom ništa. Aja ups enega ste ustrelil še kasneje ko je kandidiral za presednika... pa spet nikom ništa.....

Gastonu so ukradli proteste, pa še pobijal je med drugo svetovno?

Najbolje, da ga kar pobašemo in odpeljemo v Haag...
smirk-1.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Mah...
Človek nekaj časa upa, da bo trezna beseda naletela na razumen odgovor.

Čez čas spoznaš, da je vse bob ob steno, pa si misliš... Naj cepetavčki kar cepetajo, če mislijo, da bodo tako kaj dosegli. Bolj bodo ihtavi, prej se bodo utrudili in zaspali.
Otroci pač...
priden.gif