Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
s polno ritjo je komot srat!
kolikor jaz poznam brezposelnih (in poznam jih kar nekaj) jih veliko išče službo in bi vzeli karkoli. ampak kaj ko službe praktično ni. ali pa padejo k delodajalcu ki ne izplačuje plače itd. (očitno neoliberalno desničarsko "pravilno")
ampak dokler imaš službo, 1500€ neto s katerimi kredite BP plačuješ je lohk bit pameten kako so iskalci leni.
Če bi socialo porezal, bi nas imelo veliko več 1500€ kateri delamo. In porivamo tole državo naprej.
ja, pa dober, enim bi lahko na čelo vtetoviral, pa si še kr ne zapomnijo.............
Vsi delodajalci jamrajo, da bomo konkurenčni, če bo minimalc bruto 380€, kot na Slovaškem, ko bo lahko odpustil delavca v ,,sekundi,, brez odpravnine, itd.,.........ja kakšen, edini mogoč zaključek in dejstvo lahko pol potegneš iz tega???????
....kdo pol živi državo, če je funkcijoniranje gospodarstva odvisno od višine najnižjih plač, kdo pol koga futra?????
Zato si nehaj prisvajat mojih zaslug pri preživljanju države, ker jst preživljam skupaj z njo, tudi tebe.
A ti je jasno?.....ko se bodo drli, da bo gospodarstvo kolapsiralo, če gre tvoja plača gor, takrat boš dobil priznanje, da ti preživljaš druge, ne drugi tebe, -se pravi, ne boš parazit
sj vem de še kr ne razumeš,...lej,..moji plači vzamejo 500€, da doštukajo tvojo, da imaš občutek, da si strokovnjak, da ima pol, en malo višji od tebe občutek, da je še večji strokovnjak in seveda ,,čisto vest,, zaradi višine plače.
.....obadva bi pa lahko uvozil iz Ukrajine in bi delala za mojo plačo in naredila veliko več kot ti.