Čudno

Headway3

Zelenc'
8. nov 2009
21
0
1
Pozdravljeni vsi tu gor:D
Kako naj začnem, no že več kot eno leto mi je všeč neko dekle iz moje paralelke, zanjo bi naredil use in tko naprej bla bla bla:D, torej je zame neke vrste FEMME FATALE. Zadnje čase se ful nekaj spogledujeva no usak dan prav tisti globoki pogledi, no ja normalen človek bi reku pejd do nje sej tko in tko nimš kej zgubit, no ja ni tko enostavno namreč ima fanta in je srečno zaljubljena baje in se sprašujem zakaj me tko globoko in pogosto gleda v oči, če ma fanta?, ,..... Zdej pa nevem kaj nej naredim zdi se mi, da sem ji usaj malo všeč ampak nočem ravno razdirat zveze, zdaj pa vas sprašujem kaj bi vi storili v takem primeru bi šli do nje al pač bi pustili srečo drugim??Hvala v naprej za odgovore, pa razpište se mal
grin1.gif
[/list]

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Žal boš moral do nje, nekako začeti pogovor in sčasoma boš že še videl, kam pes (oz psica v tem primeru
grin1.gif
Mogoče pa išče drugega, pa si ji Ti všeč, samo noče narediti prvega koraka, da ne bi izpadla "censored"

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Ma pusti takšno...je kao zaljubljena, oddana in se spogleduje z drugimi...glej tak, če ti uspe, da gre s teboj in pusti svojega, ni mala verjetnost, da si bo kmalu našla še enega "tebe".
rolleyes-1.gif

Ne, hecam se, naredi to kar ti je stieber napisal, da mamo še mi kaj od tega.
evil.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Jaz se nebi spuščal v to, če ma fanta. Kaj če te gleda, ker se sprašuje, "zakaj me gleda?" Med pogledi in pojstlo je običajno dolga pot.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Model to ona tebe gleda, ker jo ti skoz gledas in si ji cuden. Evo, nehi jo gledat pa domaco nalogo naredi.

Headway3

Zelenc'
8. nov 2009
21
0
1
Davidoff: Sm jo že naredu:D
Schumi: Tud na to sm že pomislu, pa sm pršu do spoznanja d me ne, evo da dam en konkreten primer hodva sz enim frendom pa stopnicah gor se pogovarjava(od politike hh). Ona pa sedi zdravn stopnic pa je s hrbtom obnjena prot men. Pa sliši moj glas k ga očitno pozna pa se obrne pa me tko lpo pogleda u oči. Drug primer ona in njena frendica sza pred avtomatom za kavo pa pridemo mim jst in moj frend on si naroča kavo jst pa pogledm pa una tudi mene pa se gledava par sekund(ku d bi se čas ustavu) pa kar naenkrat rata mal rdeča(pa mislem d ne od jeze :D:D)

_______________________________________________________________________________________________________

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zanimivo kako novi uporabniki, ki pišejo čudne poste v L&S.... nihče od njih ne dobro slovnice in pravopisa.

Tebi tudi ne gre ravno najbolje od rok, kjejeglagol.press
grin1.gif
Malo za hec.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Mater je dobra, s kerega filma je?

@avtor: Idi do nje, pa jo vprašaj, zakaj te gleda.
evil.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Headway3 pravi:
Pozdravljeni vsi tu gor:D
Kako naj začnem, no že več kot eno leto mi je všeč neko dekle iz moje paralelke, zanjo bi naredil use in tko naprej bla bla bla:D, torej je zame neke vrste FEMME FATALE. Zadnje čase se ful nekaj spogledujeva no usak dan prav tisti globoki pogledi, no ja normalen človek bi reku pejd do nje sej tko in tko nimš kej zgubit, no ja ni tko enostavno namreč ima fanta in je srečno zaljubljena baje in se sprašujem zakaj me tko globoko in pogosto gleda v oči, če ma fanta?, ,..... Zdej pa nevem kaj nej naredim zdi se mi, da sem ji usaj malo všeč ampak nočem ravno razdirat zveze, zdaj pa vas sprašujem kaj bi vi storili v takem primeru bi šli do nje al pač bi pustili srečo drugim??Hvala v naprej za odgovore, pa razpište se mal
grin1.gif
[/list]

Lej mali, ne čakaj in pojdi do nje.

Babe pač ne gredo stran od tipa, dokler nimajo že garantiranega nadomestka. Če boš čaka da bo frej, te bo lep dan presenetila z instant zamenjavo, pa boš spet izvisel.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Mater je dobra, s kerega filma je?

Sexe Tentation, scena iz katere je filmček vzet pa se na torrentih imenuje Surprise Anal in a Bar.