ksz
Od takega črva ni še nobeden umrl, od kemikalij pa že...
OK, če se meni zgodi kaj takega, pač tega več ne kupim. Torej te vložene paprike znamke Mercator jaz več ne bi kupil.
Se mi je v Lidlu zgodilo, da sem kupil in odprl piščačnčjo pašteto Chira. Pa sem notri našel kurje perje. Od takrat v Lidlu ne kupim nič kaj mesnega, sploh pa ne izdelkov Chira.
Prav tako sem nekoč kupil nekaj kozarcev vloženih kumaric (poreklo Nemčija). Odprem, vgriznem, se mi pesek melje med zobmi (kot da bi bile blatne kumarce). OK, slučaj... Odprem drugega, pa tretjega, ista zgodba. Vloženih stvari v Lidlu več ne kupujem.
Kupim nekoč čips Rusti nekaj, slan u božjo mater, not vse polno kep soli. Odprem drugega okus mislim da čebula in smetana, opet slan in notri spet vlažne kepe te mešanice okusa. odprem še tiste obročke, podobne nekoč popularnemu Top Flipsu, opet slane u božjo mater.
Od takrat naprej več v Lidlu ne kupim več praktično nič, razen ko se v reklamnem letaku pojavi kak zanimiv rastlinski artikel, ki ga zasadim na vrtu (začimbnica, sadna sadika ipd.).Grem raje v Tuša... Sploh odkar sem pri Tuš Mobilu.
EDIT:
Pozabil sem še na sardine v rastlinskem olju iz Lidla. V konzervi je bilo več lusk kot sardin (luske pa za moje pojme absolutno prevelike za tistih nekaj majhnih srdelic).