Črv v moki!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ko sem dajal peč kruh iz zmesi, ki sem jo kupil v Lidlu, sem na koncu , ko sem pripravljeno zmes že stresel v pečko, pokukal v vrečko, kjer se je veselo zvijal pravi, pravcati........ČRV !!!
uf-1.gif

Zdaj pa ne vem, al naj bom vesel, ker je v mešanici zastonj meso ali naj kličem inšpekcijo ali naj na vse skupaj pozabim?
smirk-1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
To je ponavadi črv od molja
frown-1.gif

Seveda vrzi vse stran...jaz tega že ne bi jedla. IN NUJNO NESI v Lidl vrečko s tem črvom...naj dajo iz prodaje to moko!! Če je bil v tvoji, je tudi v ostalih!!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi: Kaka je pa kaj kalorična vrednost teh migetalčkov?
crazy1.gif
Baje kar, bogati so z beljakovinami in malo manj z maščobami. Drugje po svetu jedo pohane, pečene, kuhane in surove, mi smo pa izbirčni?
stupid-1.gif

tongue-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
jah prav, potem se pa zapri v kaksen terarij, ceprav morda ne bos verjela ampak brez te golazni, bakterij, virusov ti ne bi prezivela. spijes eno travarico za prebavo, ce imas slab obcutek in zivljenje gre dalje. ali pa hranis moko, cukr itd.. v hladilniku, ce se tako bojis.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Dobro veš, kaj sem napisala in želela povedati.
Vsi vemo, da vsaki dan pojemo še in še "svinjarije". Je pa rahlo drugače, če vidiš črva, ki ti miga v moki katere kruh potem ti ješ...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik pumaX pravi: Je pa rahlo drugače, če vidiš črva, ki ti miga v moki katere kruh potem ti ješ...
Kaj pa polž v solati? Vržeš celo glavo stran in greš jamrat v trgovino?

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik pumaX pravi: Je pa rahlo drugače, če vidiš črva, ki ti miga v moki katere kruh potem ti ješ...
Kaj pa polž v solati? Vržeš celo glavo stran in greš jamrat v trgovino?

Nisi dal prave primerjave. Prava primerjava bi bila: kaj narediš, če najdeš polža v skledi že narejene solate.
Verjetno ne ješ te solate več dalje...ali pač??
cry12bpy.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Nisi dal prave primerjave. Prava primerjava bi bila: kaj narediš, če najdeš polža v skledi že narejene solate.
Verjetno ne ješ te solate več dalje...ali pač??
cry12bpy.gif
A potem ti ješ surovo moko? Sorry, nisem vedel ...
wink-1.gif

Pa še za info, če najdem polža v že narejeni solati, se v nasprotju s tabo ne poserjem od strahu. Polža odstranim, vred s tistim listom(i), na katere se je držal in pojem solato do konca. Pač nisem fini gospod.

Nazadnje urejeno:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.445
2.393
113
Pomurje
Sploh ni bila mišljena anti propaganda
ne-ne-1.gif

Predvsem me je bilo strah, da si ti je že na začetku pripetilo tako sra.nje

Hmm, dober kruh in pečenka, njami
cheer.gif

Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Pred časom vem da je bil doma koruzni zdrob, original zapakiran iz Mercatorja in so se tudi notri naredile takšne majhne ličinke, polžeki... Mislim da se to sčasoma samo naredi...