Črtomir Janša umrl zaradi uspaval?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #488

Dejstvo pa ostane, da je zadevo v javnost plasiral miličnik Gorenak in ne Karba, ki ni prav NIČESAR objavil.

Kdo je torej naredil afero?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Ko delamo zakon o bivšem predsedniku je treba gledati malo širše od teh dveh ki sta zdaj. Institucija predsednka države je nekaj do česar je treba imeti ustrzno spoštovanje in temu dati priznanjne tudi po koncu mandata.

No, tu ni kaj dodati.

Dajte se eni dopovedat, da tu ne gre za Milana Kučana, ampak ze predsednika Republike Slovenije (bivšega).

In to ne bo vedno Milan Kučan, saj bo enkrat umrl.

Ta pravila bodo tako za vse bivše predsednike.

Zdaj pa če se ne strinjate nekateri s to funkcijo, potem jo ukinite, podobno kot DS in ne vem še kaj.

Dokler pa je, je pa prav sramotno kako se blati to funkcijo.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dejstvo pa ostane, da je zadevo v javnost plasiral miličnik Gorenak in ne Karba, ki ni prav NIČESAR objavil.

Kdo je torej naredil afero?

True...

Kot pravim pa, da sem tudi jaz slišal govorice, dan ali dva preden jih je Karba preverjal pri policiji...tko da le-te so bile in bi reku, da je tuki Karba res najmanj kriv, da se je iz tega zdaj naredilo totalno zgodbo, zato mi je še bolj sumljivo in je čist možno, da so si to desni pisuni to izmislili, ker trenutna "afera" je ta, da je Karba preverjal nepreverjene govorice!
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
No še ene dve taki temi, pa bo google pri iskanju informacij o Janševem otroku predlagal še to, da je mrtev, in še ena resnica bo nastala, a ne erikson
cheer.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.