Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kaj ima Tonin zveze s SDS?
Napisal sem: "Tako to je. In ko nekdo z desnice uboga zdravo pamet, ga križajo. tonin.press"
Torej, "nekdo z desnice". NSi in SDS hodita z roko v roki.
V SDS ni junaka, ki bi premogel zdravo pamet in samo poslušajo navodila. Gospod Tonin iz sorodne stranke očitno jo. In bo kaznovan.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Napisal sem: "Tako to je. In ko nekdo z desnice uboga zdravo pamet, ga križajo. tonin.press"
V SDS ni junaka, ki bi premogel zdravo pamet in samo poslušajo navodila. Gospod Tonin iz sorodne stranke očitno jo. In bo kaznovan.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kdo križa Tonina?
Kolikor (površno) sledim v medijih, je vihar znotraj NSi-ja. Tudi nekaj SDS poslancev ni glasovalo - nič se ne šliši o križanju.
Žal mi je, da se dejstva ne ujemajo s tvojimi predsodki.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ja. Kaj ima to zveze z Janšo?
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ja. Kaj ima to zveze z Janšo?
Pričakovan odgovor. Neposredne povezave nobene, celo posredne morda ni nobene. Gre za mindset.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
vsakič, ko se na "desni" kaj zgodi, ima prste vmes Janša - vsaj njegovi največji verniki oz. obsedenci trdijo tako.
Tako to je. In ko nekdo z desnice uboga zdravo pamet, ga križajo. tonin.press
Zakaj pa so potem skupaj v koaliciji in zakaj ga predsednica Nsi gleda kot Boga?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Janša je lider levo- sredine, večina članov NSi je proti Janši.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Koliko Tibetancov in Ujgurov so poklali vsejedi hani? Koliko so svojih?
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Limanje sranja z argumentom "mi vemo" ti je zabavno?
Meni ni.
Kolikor mi že želiš podtakniti branjenje Janše, boš tega pri meni našel bolj malo ali nič - razen če smatraš zahtevo po dokazih za branjenje.