Črnuče zjutraj v smeri proti centru - zastoj

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:
TI TI TI

Bomo našo lokalno cesto prekopal, da se ne boste več vozil.

PS

Promet zjutraj od 7-8 na naši lokalni cesti je res neznosen. Posebej ker moram vozit otroka na Videm v Vrtec in moram plavati proti toku cca 4 km. Obup sploh pozimi, ko je bil sneg, sem se moral nenehno ustavljati zaradi nasprotnega prometa, da nisem razbil avta.
Zjutraj sem zelo zgoden tako, da nimam zastojev v smeri LJ.
Popoldne sem pa sedaj, ko so delali nekajkrat šel čez vašo vas (zdej ne vem kje točno si)...iz smeri LJ sem šel do kapelice pa potem levo
grin1.gif

Verjamem pa da je po sedmi uri zjutraj na tej lokalni cesti neznosono in kot sem rekel, če semafor ne bo požiral bo samo še več prometa pri vas, žal.....

Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.448
113
Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:
Sedaj so jih nasral še na Zasavski pri reaktorju, kjer gre 10 avtov na uro prečka križišče. ostali se pa tam švercajo po lokalni cesti, ker uvoz na avtosecto v Šentjakobu ne požira.
Nekaj je bilo govora o dodatnem pasu med Šentjakobom in razcepom za Jarše, pa je trenutni prometni minister vse skupaj ustavil, saj se mu to ne zdi smiselno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
V zagovor pa je rekel da je že sedaj preveč avtov v LJ, in da že sedaj čaka vse na izvozih iz AC,
kar ima po eni strani tudi prav.
Ne bi bilo nič narobe če bi ga od domžal potegnil

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ne bi bilo nič narobe, če bi že v štartu naredili vso vzhodno obvoznico do Domžal širšo za en pas.
Ampak ker tudi samo mesto ne bo vsega požrlo to niti nima smisla. Je pa po svoje prav, da se začne zaračunavat parkirnina znotraj ringa in čimveč ljudi pripraviti, da se v službo voži z javnim prevozom, na katerem se pa že leta nič ne dela.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.448
113
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Je pa po svoje prav, da se začne zaračunavat parkirnina znotraj ringa in čimveč ljudi pripraviti, da se v službo voži z javnim prevozom, na katerem se pa že leta nič ne dela.
Pravzaprav se na tem dela že nekaj časa. Uvedba Urbane je korak v tej smeri (90 minutno brezplačno prestopanje). Na stadionu, zaradi katerega bodo dela na rondoju, bo 3500 novih parkirnih mest. Med tednom naj bi bilo parkiranje tam cenovno ugodno.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
No ne vem kako je z mestnim, ampak s primestnim je pa slaba.
3500 zna bit pa kar lepa številka, da bo le pol tega zasedeno, glede na številko, ki jo Mol poseduje
in glede na to da je v planu širitev rondoja v ta namen se nekaj že bo poznalo.
Kdaj naj bi bilo vse skupaj končano? Poleti je verjetno misija nemogoče?
smirk-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.448
113
Trenutno v tistem delu Ljubljane parkirajo vsepovsod, saj ni dovolj parkirišč. Blizu so fakultete. Upam, da se študentom teh par deset metrov ne bo zdelo predaleč.

Kolikor vem je rok za stadion in Titovo cesto do rondoja 30. junij, trgovski center pa oktobra 2011.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Zakaj ne greste peš, kolo? Pa saj vidite, kakšna je LJ, zabita do amena.

Sej se drugače vozim z motorjem, samo danes je deževalo in tudi napoved za naprej ni najbolj obetavna. Drugače pa izvoli biciklirat iz Domžal v Ljubljano, pa da ne prideš prešvican.

a to maš električni motor, Vando?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Pa od kod spet ta Vando? A si tup al' kaj?
https://www.alter.si/tabla/show...true#Post904336
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Vando, sprijazni se s tem, da nakup elektroavta v tem trenutku ni smotrn in dokler bo tako, jih ljudstvo ne bo kupovalo.

Vando?

jah, sem bral en prispevek, kjer so bili trije zravn pri tvorbi telekro mazde rx 8 al kaj že in eden od njih sliši na ime vando, pa sem (očitno zmotno) sklepal, da si to ti.

Ja in imam električni motor, ki se imenuje Vectrix.

http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=28166

main_Vectrix.JPG

Nazadnje urejeno:

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.698
1.059
113
Doma sem na Pečniku. To je tista vasica, ki je ravno čez obvoznico pred Brinjem.

Drugače mate pa vi padalci srečo, da smo mi te proti ležečim policajem. Zato jih pri nas, v Brinju in Beričevem ni.
Ko pa pridej na Videm in v Dol so pa grozno visoki.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Zakaj v Amsterdamu nihče ne jamBra, videl sem kolesariti folk z pegla hlačam in reklcom? :p
na nizozemskem imajo bistveno boljše urejene kolesarske poti, poleg tega je tam prioriteta kolesarji > avtomobili >pešci, pri nas pa so kolesarji tam nekje na dnu te lestvice

dentex

Guru
20. sep 2007
2.760
652
113
Zastoj na obvoznici proti rondoju, je zaradi ljubljanskega strokovnjaka, ki bo gradil avenijo maršalovo.
Zastoj v Črnučah povzroča semafor pr kitajcu, ker so vrli prometni strokovnjaki ugotrovili, kakšen mora biti razmah na intervalu in kako dolgo mira biti prisoten zeleni na gameljski strani.

sigurno so veleumi sveta za preventivo in varnost v cestnem prometu preveč sodelovali z županom :p

lp D

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Kljub opozorilom na tem portalu in v tej temi, sem se danes okrog 13h vseeno znašel na Tomačevskem rondoju.
In ugotovil, da bi moral Vaša opozorila in opise jemati kar se da resno.
Zapora Vojkove, zmanjšanje širine dovoza na rondo in ne nazadnje blatno vozišče, je resnično velik problem.
Da skrajšam: če to še kdo bere, ki bi ga morda pot zanesla proti omenjenemu rondoju, ima pa kakršnokoli drugo možno pot, naj jo že zaradi tistih, ki te možnosti nimajo - izkoristi. Jaz je danes nisem, v bodoče pa jo bom - zanesljivo.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Niti ne. Na levi strani slike je zaprt en pas za uvoz na rondo.
Ob 16:35 sem šel v smeri proti BTC-ju brez težav. Seveda je potrebno biti na levem voznem pasu, ker desni stoji oz. gre bistveno počasneje.

Nazadnje urejeno:

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Delam na Savski ... Šmartinka je ob 16h obup, Dunajska takisto ali še huje, zdaj so pa še Tomačevo zje*ali.

Ni mi pa jasno, kako si je Zoki the Great zamislil, da bo rondo pri Žalah požiral promet, ki bo prišel po novi Maršalovi aveniji. Že zdaj je kriza, ko se zabije, kaj bo potem, pa si niti nočem predstavljati.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
TIsti pri Žalah je v vprašanju.
grims-1.gif

Tam bo katastrofa, že zdaj je velik problem, ko pa boš tja spraviš dodatno še za vsaj pol Dunajske prometa, bo pa juhuhu.

Sicer pa za tole ni ravno kriv Zoki Veliki. Nadaljevanje Štajerske ceste iz Črnuč proti centru Ljubljane je predviden že kake 20 let, zato so tudi napravili krožišče Tomačevo.

Nazadnje urejeno: