Črnuče zjutraj v smeri proti centru - zastoj

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Ok, kaj se je zgodilo, da se od prejšnjega tedna tam stoji že od Trzinke (prej je bilo pretočno)? Danes sem potreboval 25 minut za tisti kilometer v Črnučah. Na sumu imam semafor pri obračališču avtobusa št. 8 (nad mostom čez Savo), ki je za stranski ulici odprt nenormalno dolgo, čeprav tam ni nobenega. In tam se stoji in stoji in se zabaše vse do Trzinke.

Ve kdo kaj več?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Ne še. Je pa na poti do rondoja zastoj že pred rondojem, ker tovornjaki, ki gredo na gradbišče Stožice, vse zaustavijo, tako da zdaj nimam ene pametne poti več, kako priti v normalnem času, z avtom, v službo. Če sem z motorjem, grem preprosto mimo avtov, v dežju pa z avtom. Samo cca. 2 tedna nazaj je bilo čez Črnuče vse ok, zdaj pa so prižgali 2 semaforja pri obračališču 8-ke pri savskem mostu in od takrat, zjutraj, vse stoji. Interval za stranske ceste je pa zelo dolg, čeprav tam skoraj nobenega ni. Posledično se na glavni cesti vse zabaše in to že ob 6:30 zjutraj.

Nazadnje urejeno:

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Ok, kaj se je zgodilo, da se od prejšnjega tedna tam stoji že od Trzinke (prej je bilo pretočno)? Danes sem potreboval 25 minut za tisti kilometer v Črnučah. Na sumu imam semafor pri obračališču avtobusa št. 8 (nad mostom čez Savo), ki je za stranski ulici odprt nenormalno dolgo, čeprav tam ni nobenega. In tam se stoji in stoji in se zabaše vse do Trzinke.

Ve kdo kaj več?

Tko je vsako jutro, kolona proti rondoju, verjetno zato ker se vsi zjutri nabijejo na izvoz za Bežigrad in vse stoji

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Sedaj se bo šele vse zabilo na rondoju, ko se pričenjajo dela zaradi stadiona. Znaki in ostale zadeve so že postavljene, pasovi zaprti... Zjutraj se bom raje vozil z smeri mesta čez Črnuški most, potem pa takoj desno na Brnčičevo... upam, da tam ne bo toliko prometa...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Sedaj se bo šele vse zabilo na rondoju, ko se pričenjajo dela zaradi stadiona. Znaki in ostale zadeve so že postavljene, pasovi zaprti... Zjutraj se bom raje vozil z smeri mesta čez Črnuški most, potem pa takoj desno na Brnčičevo... upam, da tam ne bo toliko prometa...

V smeri iz mesta ni nobenega problema, problem je v smer proti mestu.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
sej že zdej stoji iz severne obvoznice proti rondoju
smile-1.gif

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:

V smeri iz mesta ni nobenega problema, problem je v smer proti mestu.

Vem... Vsako jutro se "zahvalim bogu", da mi ni treba stati v teh kolonah...
bonk.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Odkar so postavili nova semaforja oz. jih pustili v delovanje se tm zatika in od mostu naprej je bilo tekoče, od obračališča 6ce pa do mosta 20 minut
bonk.gif

LP

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Tako je. Danes sem v službo zamudil točno 20 minut. Torej se za 1km Črnuč stoji 20 minut.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Zakaj ne greste peš, kolo? Pa saj vidite, kakšna je LJ, zabita do amena.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.698
1.059
113
Ja te semaforje postavljajo po načelu "vsaj en semafor v vsako slovensko vas"

Sedaj so jih nasral še na Zasavski pri reaktorju, kjer gre 10 avtov na uro prečka križišče. ostali se pa tam švercajo po lokalni cesti, ker uvoz na avtosecto v Šentjakobu ne požira.

PS

Kmalu bomo dobili semaforje še na izvozih id dvorišč.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:
Sedaj so jih nasral še na Zasavski pri reaktorju, kjer gre 10 avtov na uro prečka križišče. ostali se pa tam švercajo po lokalni cesti, ker uvoz na avtosecto v Šentjakobu ne požira.
Sam tam je pa res bedarija, da so semaforji
crazy1.gif
. Upam, da bodo taki kot so v Beričevem, kateri delujejo na zanke in so večino časa lepo odprti (zelena).
In ja, sem se švercal po lokalni cesti nekaj dni dokler je bil "delovni semafor" postavljen. Prišparal nekajkrat po 15minut
aplauz.gif

Sedaj se da normalno vozit.

Aja pa, če ne bo ta tanov semafor dobro požiral, se bo promet na lokalni cesti občutno povečal, kar pa mislim da ni nikomur v interesu.

Pustimo se presenetit.

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Sej se drugače vozim z motorjem, samo danes je deževalo in tudi napoved za naprej ni najbolj obetavna. Drugače pa izvoli biciklirat iz Domžal v Ljubljano, pa da ne prideš prešvican.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.698
1.059
113
TI TI TI

Bomo našo lokalno cesto prekopal, da se ne boste več vozil.

PS

Promet zjutraj od 7-8 na naši lokalni cesti je res neznosen. Posebej ker moram vozit otroka na Videm v Vrtec in moram plavati proti toku cca 4 km. Obup sploh pozimi, ko je bil sneg, sem se moral nenehno ustavljati zaradi nasprotnega prometa, da nisem razbil avta.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

začni ti hodit vsak dan 10km v eno smer, še s piciklom ni nedolžno, če pa nimaš tuša na šihtu pa sploh ne gre

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Jaz bi z veseljem hodil na vlak. Ampak dokler se 3je skupaj vozimo mi ne pade na kraj pameti jajcanje po vagonih.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Zakaj v Amsterdamu nihče ne jamBra, videl sem kolesariti folk z pegla hlačam in reklcom? :p

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Jah no..... jst tm stojim ker moram in po tej trasi "samo"
cry12bpy.gif

je pa zanimivo k se folk vleče po eni in isti cesti vsak dan npr: čez center Lj. ob določeni uri in ne vedo da obstajajo še druge alternative
evil.gif