Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.448
113
Morda veš na podlagi česa je označil shod za nezakonit?
Ni bil uradno prijavljen?

Mislim da je bil edini dogodek, ki je bil v zadnjem času uradno prijavljen in dobil dovoljenje, tisti sprehod za otroke, ki ga je imel Primc. Dobili so dovoljenje, poskrbeli za varovanje, glavni mediji pa seveda o njem niso poročali (nacionalka ni imela proste novinarske ekipe, čeprav je bilo nekajkrat več udeležencev kot ob nekaterih Jenulovih dogodkih).

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Problem je ker se tako omejeno gleda trenutni status. Tako kot pri nas v Zasavju, ko so sedaj vse zaprli. Večji delež (če ne večinski) so prinesli DSOji. In sedaj kakšen ima DSO vpliv na dejavnosti, ki so bile odprte. Pa to bi lahko gledali na nivoju cele države.
Če bi malo ti naši uporabili tisto kar imajo med ušesi (če res ne počnejo to namensko - pa ne bomo šli v to smer) bi zadeve veliko bolj normalno potekale. Ampak, če ni ni pa če še tolk mislijo kolk so pametni.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Zaradi dreves nekateri ti ne več ne vidite gozda.

Sramota, da so v letu 2021 potrebni protesti, na katerih ljudje zahtevajo odprtje šol.
In to v Sloveniji, ne v Afganistanu pod talibani.
"Zaradi dreves nekateri ti ne več ne vidite gozda."?
Zaradi dreves ti ne tam vamo tamo gozd ne vidi spljoh. :p

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.973
6.212
113
blizu močvirne prestolnice
Vidim da špeharju že močno gori pod nogami. Ja keš ne prihaja in to ga najbolj boli.
Pa sem proti zaprtju šol ampak tu se vidi da pri lmš otroke uporabljajo za svojo nesposobnost.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.973
6.212
113
blizu močvirne prestolnice
On deluje politično je enostranski. Sam sem že zdavnaj povedal da se ne strinjam z šolanjem na domu, zaprtju trgovin, frizeraja...v glavnem vsega kar je zaprto. Bi pa bil za močan nadzor in kaznovanje nad tem, da se ne držiš priporočil. Se pravi maske, tolk in tolk na m2...
V glavnem on pa gleda in dela izključno za svoje potrebe

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Bi pa bil za močan nadzor in kaznovanje nad tem, da se ne držiš priporočil.
Priporočila niso zakoni.

Državi se jebe za vas, dokler plačujete davke in niste njen socialni problem.
Ne sedaj misliti, da država dela za vaše dobro, ko vas obravnava kot avtističnega 4 letnega otroka, medtem ko sama igra vlogo capota iz Dachava.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Že od nekdaj je z njim tako, tak pizdunček je. Samo kakorkoli obrneš, v citiranem twitu je imel hudo poanto. Kok ima mozga človek, ki se podpiše pod odlok, ki dovoljuje prodajo gat? In to nas vodi in temu ljudje ploskajo, jih je kar nekaj tu gor.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
On deluje politično je enostranski. Sam sem že zdavnaj povedal da se ne strinjam z šolanjem na domu, zaprtju trgovin, frizeraja...v glavnem vsega kar je zaprto. Bi pa bil za močan nadzor in kaznovanje nad tem, da se ne držiš priporočil. Se pravi maske, tolk in tolk na m2...
Večina dela tako.
Tudi če pogledaš posamezne branže, čisto vsak bo za svojo za prmej trdil, da so iz epidemiološkega vidika varne in da se držijo vseh (NIJZ) priporočil in še več:
gostinci, trgovine, frizerji, avtomehaniki, vulkanizerji, šolniki, ponudniki nastanitev in smučarije, ...da ne naštevam - VSI.
Najbolje da vse odpremo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113

Behind closed bedroom doors, a teenage mental health crisis is brewing
Britain’s schools shutdown risks creating a generation of angry, withdrawn young people. Who will pick up the pieces?