Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
Naslov teme je:

Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji​

Pripneš tweet o samomoru učenke in bedak sem jaz?

Ja. Imaš prav.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.894
5.980
113
Ravnatelji lansko leto: "Ne želimo necepljenih učiteljev. Tisti učitelji, ki se ne bodo cepili, naj si najdejo drugo službo! Kaj si pa mislijo, kaj so!!!"

Ravnatelji letos: "KJE SO UČITELJI?!?!?!?!?!"

• Všeč mi je
Reactions: jendomen
I

Izbrisan uporabnik 474

7+7+7+, prej 10+10+10...je stran vržena sezona in ure in ure odrekanja. Sicer to nekaterim ni jasno, sam kaj če vam človek dopovedovat. Moji, predvsem športnik, so zato cepljeni poleg prebolelosti in ob negativnem testu ne šljivim nobene karantene, sploh te šolske, ki je bulšit, več, izjema je direktna odločba. Mislim, da se kaj več od zgoraj napisanega ne da naredit. Pa da se razumemo, govorimo o asimptomatiki.

Balkan Express.... Čuuu čuuuuuuuuu

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.894
5.980
113
Jodlar express gre zelo po poti Balkan Expressa.
Ampak recimo v BiH sploh ne veš, da c19 obstaja.

Btw, Afganistan je že prazen, ker se ne cepijo in ne nosijo mask ?
Afrika ?
Belorusija, Švedska ?

• Všeč mi je

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.606
999
113
49
KR
Počas bi blo fajn, da bi vsi skupaj nehal krivit en druzga, ker je to brez k. Poznam kar nekaj necepljenih (med temi par orto antivax) in tudi cepljenih, pa nobenega ne krivim za karkoli, niti ga nikol nisem. Nekateri pa že odkar so cepiva vn pršla, lajate en čez druzga. :rolleyes:

sad

Guru
24. avg 2007
21.104
9.750
113
Če nič drugega se mi zdi, da so po pol leta potihnili starši z motorkami pred šolami, ki so protestirali proti palčkanju njihovih otrok. Nek napredek pa le je.
Sem pričakoval, da bo vsakodnevno palčkanje dvignilo riti staršem in bodo spet z motorkami letali po šoli in da bo to 14 dni spet glavna tema po tv, pa tema…
Po eni strani sem čisto razočaran.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.926
113
na temni strani lune
Če nič drugega se mi zdi, da so po pol leta potihnili starši z motorkami pred šolami, ki so protestirali proti palčkanju njihovih otrok. Nek napredek pa le je.
Sem pričakoval, da bo vsakodnevno palčkanje dvignilo riti staršem in bodo spet z motorkami letali po šoli in da bo to 14 dni spet glavna tema po tv, pa tema…
Po eni strani sem čisto razočaran.

In z palčkami smo naredili kaj? Manjko učiteljev zaradi karanten...... Fenomenalen uspeh......

Je pa res da se neki delček % vseh okužb odkrije v šoli. Potem je šel cel razred v karanteno in na pouk od doma. Učiteljev zmanjkalo.
Prenesenih okužb znotraj razredov/mehurčkov pa zopet na nivoju par desetink procenta.

Ampak nekateri so mnenja, da vsaka malenkost v epidemiji šteje.....
Je pa res da zopet lovimo drobtinice ki padajo z mize.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Ytbnd

sad

Guru
24. avg 2007
21.104
9.750
113
In z palčkami smo naredili kaj? Manjko učiteljev zaradi karanten...... Fenomenalen uspeh......

Je pa res da se neki delček % vseh okužb odkrije v šoli. Potem je šel cel razred v karanteno in na pouk od doma. Učiteljev zmanjkalo.
Prenesenih okužb znotraj razredov/mehurčkov pa zopet na nivoju par desetink procenta.

Ampak nekateri so mnenja, da vsaka malenkost v epidemiji šteje.....
Je pa res da zopet lovimo drobtinice ki padajo z mize.
Imaš prav. To, da so sedaj spremenili in mora biti 30% razreda okuženo, ni nič. Nje?
Drugače pa tisti tvoj promil. En froc bil pozitiven, šli v karanteno cel razred (še po starem), 5 frocov dobilo Covid od 25-ih v naslednjih 2-3 dneh.
Toliko o tvojih promilih.

Vse kar znate, je pljuvati. Bom za mesec spet raje šel ven iz teh tem. Je bolj zdravo za psiho.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in Matey

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.553
4.705
113
Kretenizrm šolskih odlokov. V razredu hčere so v ponedeljek odkrili 4 pozitivne. Poslali domov in nadaljevali s šolo po protokolu. Ker to še ni 30% okužb ne gredo vsi domov v karanteno. Napove se vsakodnevno testiranje. Pride otrok v torek iz šole in reče, da se niso testirali, ker tisti štirje še niso dobili potrjenega PCR testa.

• Haha
Reactions: novaa

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.563
1.259
113
Kretenizrm šolskih odlokov. V razredu hčere so v ponedeljek odkrili 4 pozitivne. Poslali domov in nadaljevali s šolo po protokolu. Ker to še ni 30% okužb ne gredo vsi domov v karanteno. Napove se vsakodnevno testiranje. Pride otrok v torek iz šole in reče, da se niso testirali, ker tisti štirje še niso dobili potrjenega PCR testa.

pa jaz to vidim kot pozitivno.... prej se prekužimo prej bo konec...

• Všeč mi je