Debilčki kar dalje trdite svoje.... Pokaži mi kako bo palčkanje šolarjev zmanjšalo obljudenost intenzive, pa se bova lahko kaj dalje pogovarjala.
Aja, pa ti poznaš 2 cela primera "najdbe v šoli" , v kolikor ni bullšit...... Waw res si referenca.
Torej greva po vrsti: ti si trdil, da je cilj palčkanja otrok zmanjšanje obremenitve intenzive. Jaz sem ti DOKAZAL, da STROKA trdi, da je cilj palčkanja to, da bi šole ostale odprte. Zmanjšanje intenzive je sekundarni/terciarni efekt. Ni pa GLAVNI CILJ.
Zdej mi pa povej, kdo je debilček in kdo trdi kar nekaj, kar potegne iz zraka oz. morda celo namerno laže. Ko se mu pa dokaže, da zavaja, je pa čri, čri.
Pa sem ti že odgovoril, da nimam pojma, ker nisem strokovnjak na tem področju, sem pa prepričan, da mi lahko ti YT strokovnjak to takoj zdrdraš.
Poleg tega si tudi nepismen oz. ne znaš brati. Jaz osebno poznam iz prve roke in sem ves čas jasno pisal o ENEM primeru. Ampak to za vas teoretike zarot, je nepomembno. En, dva, tisoč, tri tisoč, 50%, 100%, 99%, vsee je to isto sranje. Ni problema, samo da v zblojenem umu, to skupaj spravim, da potrjuje mojo teorijo. Loool.
Nazadnje urejeno: