Copata - moška seveda

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Zaradi konstantnih komentarjev, da so vsi moški postali (ok, skoraj vsi) copate, prosim za definicijo, kdaj je moški copata.
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Ko vidis, da gre ona malo spredaj, gleda po trgovinah, oni zadaj pa čaka, kam bo zavila...
So tudi taki, ki so ful veseli in se tega lastnega copatarstva sploh ne zavedajo.
Maš pa ene resne copatarske extreme, ko kupita skupaj 5 vrečk v trgovini in ona nese 2 vrečki, on pa 3, namesto obratno....toti so najhujši
grin1.gif

Včasih je fajn malo sedet na kavi in opazovat
smile-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
Ko začne njegova baba po forumih spraševat, kakšen je moški copata in to primerjat s svojim descem. :D

lp

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
To ponavadi pride iz ust moških prijateljev, ko partner nima več toliko časa zanje oz. pride na pivo s svojo punco.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Copata si ne upa s kolegi ven na pivo, vozi avto ki je bolj podoben trgovinskem vozičku kot avtu, ima po žensko urejeno stanovanje, spušča desko na wc-ju ko opravi in predvsem nima nobene hrbtenice. To pomeni da ni treba babi niti nič več reči, saj že samo razmišlja v smer v katero on hoče in svoje delo in obnašanje prilagaja temu. Seveda ponavadi ne prizna da je tako in pravi da tudi njemu tako paše, a zakaj je bilo potem prej drugače? Dostim so sicer v izgovor otroci, a tudi takrat so simptomi jasni in opazni: ženska ga komot prekine in povozi njegovo mnenje, v štacuni je pol koraka zadaj in poriva voziček itd...

evil.gif

post-13-1203261583.jpg

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Copata si ko ti rečejo kolegi "Gremo na pivo", ti pa rečeš da ne veš, da mogoče greš kam..da boš vidu..
Greš in baba naj čaka, jebeštrga!

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
ksz

zato pa ste sami pa jokate da ni nobene pametne.

deca ki visi za šankom ne rabim. ne rabim pa tudi takšnega ki nima svojega jaza.

v vsaki vezi mora bit vsak malo copata pa je super.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
Citat:
Uporabnik absistem pravi:
Copata si ko ti rečejo kolegi "Gremo na pivo", ti pa rečeš da ne veš, da mogoče greš kam..da boš vidu..

mislim, da je to najboljša definicija brez nepotrebnih pridevnikov.
aplauz.gif

lp

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
ksz

zato pa ste sami pa jokate da ni nobene pametne.

deca ki visi za šankom ne rabim. ne rabim pa tudi takšnega ki nima svojega jaza.

v vsaki vezi mora bit vsak malo copata pa je super.

Noben ni govoril o visenju za šankom.

Če te npr. kolegi povabijo gledat finale lige prvakov ob sodčku piva in tvoja ženska res ne mara nogometa, pa rečeš kolegom, da boš še videl, da še ne veš... (zato, ker se bojiš njenega odziva in ne veš kaj bo rekla, hkrati pa si RES želiš it h kolegom) potem si pač copata. Ne upaš si izrazit svoje želje in se postavit zase, ampak vedno prednost njenim potrebam in željam.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
In kje je tu problem? Jaz mislim da v ženski! Moja ne gleda fuzbala ( ne gledam ga tud jaz) ampak ČE bi ga bi to razumela in me al počakala pr men doma al pa bi pr seb prespala in NE bi nč komplicirala....

...rekla bi sam pošl kak sms da vidm da si ok da si cel dam pršu
grin1.gif

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
91
28
Pomoje je še ynos najbolje zadel. Fora je če si on želi it nekam, sam neve če bo šel tja, če njej ne bo všeč. Če pa on ne želi it s prijatelji gledat fuzbal, potem pa ni copata.... ... ampak je smotan :D

Drugače je pa meni res smešno, ko gledam v trgovini na blagajni, ko žena drži denarnico v roki in čaka na račun, mož pa daje stvari v vrečko

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Kaj je s tem narobe??? 1x pa tud ona lah plača kej
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:

Ja pol si pa copata piva in frendov.

Drugač pa mislim, da moški niso copate. Mislim, da oni bolj radi vidjo, da bi bile mi njihove copatke
grin1.gif
sam klinc naj še mal počakajo, gremo me na kavo.

majč

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
In kje je tu problem? Jaz mislim da v ženski!

Nope, kriv je ded ker se pusti manipulirati (pa ok, ženska takega ranga itak ni vredna da jo pes poščije, to je tak jasno). Ona bo pač probala kako daleč lahko gre, če pa on ne zna postaviti meje..... jebiga pol. Moreš imeti hrbtenico, če ne po tebi hodijo vsi, ne samo partner/ka.

Pa recimo enosprostorca ne kupim niti v sanjah, mi nobeden ni všeč. Je med normalnimi avti veliko všečnih, v katerega lahko spraviš otroško kramo (ki za poldnevno odsotnost ne rabi bit velika kot za celo familijo, ki gre izkoristiti vikend paket).

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:

Ja pol si pa copata piva in frendov.

Drugač pa mislim, da moški niso copate. Mislim, da oni bolj radi vidjo, da bi bile mi njihove copatke
grin1.gif
sam klinc naj še mal počakajo, gremo me na kavo.

majč

Jaz bi rabu eno tako, kjer se bova v vlogi copatk mal menjala
wink-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
jaz menjam sam slikce nogometašov, a ti je to jasno?
hysterical-1.gif
teb ni pomoči stari res, dej sprav se spat, ura je cajt

majč