Nekateri pri svojih 25 letih zgleedajo, kot kakšen 35 letnik, nekateri pri 30 letih zgledajo, kot 20 letnik, kaj po vašem mnenju nato vpliva, je to debelost, šport, prehrana, zdravje ali pa sreča.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Največ geni, potem pa razlogi, ki si jih napisal. Pa tudi podnebje ima velik vpliv.
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Nekateri pri svojih 25 letih zgleedajo, kot kakšen 35 letnik, nekateri pri 30 letih zgledajo, kot 20 letnik, kaj po vašem mnenju nato vpliva, je to debelost, šport, prehrana, zdravje ali pa sreča.
greš za mano..Citat:
Uporabnik top_shit pravi:
Poznam enga za katerga bi komot rekli, da je vsaj 10 let mlajši.
Aja, to sem jaz ....![]()
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
greš za mano..Citat:
Uporabnik top_shit pravi:
Poznam enga za katerga bi komot rekli, da je vsaj 10 let mlajši.
Aja, to sem jaz ....![]()
![]()
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Pomojem najbolj vpliva skrb za zdravje, urejenost in videz ... torej gibanje, normalno prehranjevanje, nega kože, las, ipd.. V najstniških letih so vsi mladostni, nekje po 23. letu se pa že začne poznat, če ne daš nič nase in tukaj ti dobri geni ne pomagajo popolnoma nič.
Jst sem pri ljudeh najbolj pozorna na kožo, zobe in lase. Manjkajoči zobje in tanki redki lasje dodajo kar nekaj let - moškim in ženskam.
lp
Pojma nimaš.Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Pomojem najbolj vpliva skrb za zdravje, urejenost in videz ... torej gibanje, normalno prehranjevanje, nega kože, las, ipd.. V najstniških letih so vsi mladostni, nekje po 23. letu se pa že začne poznat, če ne daš nič nase in tukaj ti dobri geni ne pomagajo popolnoma nič.