Človeška leta in videz

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Nekateri pri svojih 25 letih zgleedajo, kot kakšen 35 letnik, nekateri pri 30 letih zgledajo, kot 20 letnik, kaj po vašem mnenju nato vpliva, je to debelost, šport, prehrana, zdravje ali pa sreča.

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Največ geni, potem pa razlogi, ki si jih napisal. Pa tudi podnebje ima velik vpliv.

+ fizično delo te hitro postara.

Poznam 37 let starega moškega,kateri brez problema reče puncam da jih šteje 26-27 in verjamejo
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Nekateri pri svojih 25 letih zgleedajo, kot kakšen 35 letnik, nekateri pri 30 letih zgledajo, kot 20 letnik, kaj po vašem mnenju nato vpliva, je to debelost, šport, prehrana, zdravje ali pa sreča.

Geni, način življenja, ali športa, ali ne, kje živi, kakšno delo opravlja, fizičarji zgledajo starejši..

Jaz sem 32, pa se peechkam komot lažem, da sem 25.

Nazadnje urejeno:

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Poznam enga za katerga bi komot rekli, da je vsaj 10 let mlajši.

Aja, to sem jaz ....
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Pri ženskah imam občutek, da največ let dodajo cigareti in pretirano sončenje.

Pri tipih pa plešavost da največji občutek starosti. Pa alkohol - "dolivančki" seveda, občasnim pivcem se ne pozna ne glede na količino.

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.214
113
Jaz bi pa rekel, da šport ni glavni faktor ampak bolj geni. Sam tudi ko sem najbolj "športal" sem izgledal strajši pa sem bil suh, ne presuh. Imaš pa tudi moške/ženske močnejše postave, ki izgledajo starejši in mlajši. Prej bi rekel, da je večji faktor stres.

EDIT: komentar za plešo --> zaradi tega sigurno ne izgledam starešji, ker (vsaj še) nisem
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Pomojem najbolj vpliva skrb za zdravje, urejenost in videz ... torej gibanje, normalno prehranjevanje, nega kože, las, ipd.. V najstniških letih so vsi mladostni, nekje po 23. letu se pa že začne poznat, če ne daš nič nase in tukaj ti dobri geni ne pomagajo popolnoma nič.

Jst sem pri ljudeh najbolj pozorna na kožo, zobe in lase. Manjkajoči zobje in tanki redki lasje dodajo kar nekaj let - moškim in ženskam.
lp

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ja, neverjetno je, kako čiki postarajo babe..kadilka zgleda avtomatsko par let starejša, kot je, pa če še tako skrbi za videz.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.591
113
Pomoje je dost sport in pa kile... Ko sem jih imel 15 manj sem vedno izgledal 5 let mlajsi. No zdej pa recmo da zadanejo al pa sem mal starejsi. S tem da sem overweight.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Pomojem najbolj vpliva skrb za zdravje, urejenost in videz ... torej gibanje, normalno prehranjevanje, nega kože, las, ipd.. V najstniških letih so vsi mladostni, nekje po 23. letu se pa že začne poznat, če ne daš nič nase in tukaj ti dobri geni ne pomagajo popolnoma nič.

Jst sem pri ljudeh najbolj pozorna na kožo, zobe in lase. Manjkajoči zobje in tanki redki lasje dodajo kar nekaj let - moškim in ženskam.
lp

Pravzaprav je genetika najbolj bistvena...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Pojma nimaš.
Gibam se glih tolk, kot je potrebno pri delu (raje manj, kot več), prehranjujem se kakor kdaj in ne gledam na to, kaj jem (pač kar mi v danem trenutku paše - rib jem zelo malo, sadja skoraj nič - ta skoraj je max 1 jabuk mesečno, rad bi pa jedel mango, pa ga pri nas ni - vsaj takega, prebavljivega, ne - zelenjave čimmanj, jem pa solato, večinoma fižol, rdečo peso in zelje), nega kože, las... kaj je to?
grin1.gif
).

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Ko sem šel z dvema kolegoma malo v eno diskoteko, pa sem rekel, da bi rad uniona ... in mi reče za osebno ... sem mislil, da sem narobe slišal, pa sem vprašal "koga?"

To še ni tak zanimivo ... najbolj smešno je, ko greva z mojo kam na kakšno predstavo, pa mi rečejo, čs hočem karto odraslo ali mladoletno ... Ja itak da mladoletno ...

Najlepše pa mi je bilo, ko me je frizerka vprašala, če še hodim v srednjo šolo ... pa sem se malo pohecal, pa sem rekel ja, pa to še v prvega ... se je malo začudila, pa sem rekel, saj ne ... če sem že 25 star ... mi ni verjela ...

Kak lep občutek ... ampak kaj, ko leta ne čakajo ...

Od moje punce brat, star je 31, pa zgleda, kot da je že za v penzijo ... tam 50 let ...
Pa ena prijateljica .... 30 je stara nekje, pa zgleda kot kakšna najstnica ...

Da pa bi bilo to kaj veze s športom, prehrano itd ... ne verjamem ... Jaz s športom pretiravam, jem vse kar vidim ... Tako, da mislim, da imajo tu zraven prste samo geni ... Si po naravi lep ali pa grd ... pa lahko potem ješ, piješ, telovadiš in ne vem kaj še vse ... isti boš.

Jaz in moja sestra (dvojčica) zgledava kot kakšna smrkavca, druga sestra je svojim letom primernega videza, mama isto, ata pa vsaj 5 let mlajši izgleda ...

Stvar narave ...