Citat:
Zanimivo, meni brez dežnega senzorja ni živeti.
Misliš zaradi brisalcev ali avtomatskih luči?
Mene vsake toliko časa prime, da bi iz avtomatskega brisanja naredil roll back na navadno intervalno brisanje.
Citat:
Zanimivo, meni brez dežnega senzorja ni živeti.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
zanimivo je ko se ljudje s temi novimi clioti vozijo z ledicami in zadaj popolnoma brez osvetlitve, ko je tema ali pa že skoraj tema. no v glavnem da so ledice na avtu in za volanom prazna glava voznika. Samo da zgleda lepo.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Pravijo, da je Clio 4 lep. Sploh z prižganimi ledicami.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
zanimivo je ko se ljudje s temi novimi clioti vozijo z ledicami in zadaj popolnoma brez osvetlitve, ko je tema ali pa že skoraj tema. no v glavnem da so ledice na avtu in za volanom prazna glava voznika. Samo da zgleda lepo.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik oorosh pravi:
@TheBizz: Zanimivo, jaz sem dobil odgovor od prodajalca v Renault avtohiši, da naj bi VSI clioti IV imeli funkcijo AUTO. Očitno se je človek zmotil.
Citat:
Uporabnik TheBizz pravi:
oorosh se malo motiš. Nimajo vsi AUTO funkcije na ročici, samo najvišji paket opreme jo ima (čudna politika) in pri Cliu IV je tako, da ko gorijo zasenčene luči se led ugasnejo (kar je ubistvu bolj logično, kot da so neprestano prižgane, če so že "dnevne"). Tisti, ki se zvečer vozijo brez luči pa ali niso prebrali navodil ali pa so naivno verjeli prodajalcu, ki je po možnosti rekel, da se luči prižgejo avtomatsko.
lp
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Bravo še eden, ki je ob nakupu varčeval zdaj pa se vozi brez senzorjev.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Bravo še eden, ki je ob nakupu varčeval zdaj pa se vozi brez senzorjev.
No senzorji niti niso tako poceni skupaj z paketom Plus in Udobje(iz konfuguratorja) je za doplačilo celih 980 €. Kaka neumna politika zastopnika, ki prodaja najbolj priljubljen slovenski model avtomobila. Prodajajo avte, ki so nevarni na cesti samo zato, da se lastniki lahko preseravajo z ledicami in neprižganimi zadnjimi lučmi v temi.