Živjo. Ubadam se s težavo na cliotu. Pomislil sem že na vse in različni mehaniki govorijo različno. Avto mi gre samo po dveh cilindrih to je 1 in 4 oz povedano drugače, ko dam kable od svečke dol iz drugega cilindra se ne zgodi nič, ko jih dam dol iz tretjega tudi ne, če dam dol iz drugega in tretjega je opazna razlika. Prvi in četrti cilinder delata normalno. Preveril sem že cin šuilo montiral sem novo pa je bila ista napaka. Preveril sem vse 4 svečke, ki so nove od febriarja letos skupaj s cin špulo in vse štiri imajo iskero pa še eno novo sem kupil in jo premikal po coilndrih in vsak cilinder ima iskro. Kabli so tudi vidt ok, sem jih tudi premikal in tudi drugače preveril, da ne prebijajo. Vsaj upam. Avto dela nekako takole klo klo klo, kadi bi rekel normlano, oz malo že kadi kot ves čas, saj vsak clio pije malo olja. Dim je sivo bel mogoče mal modrikast, ampak ni moder, da bi rekel, da so šli batni obročki, prav tako ni bel, da bi pil antifriz ali črn. Tudi vse tekočie so v avtu na isti točki kot pred mesecem, torej izteka tekoičin ni. Poleg teh cinšpul smo pomislili na injektorje bencina, pa na razno razne senzorje povezave med ecujem in senzorjem, temi pini, če so kje zeleni , to moram preverit še jutri, potem da bi bilo glavo za popštimat pa dihtnge zamenjat, da mogoče prebijajo ventili, da ventili niso naštimani in bi bilo treba nastavit ventile, ni da ni. Kaj vi menite ima kdo kaj znanja o tem.hvala