Clanek v nedeljskem...

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Yzdr1xV0KAyyoeHY.jpg

Tole je blo nekoč na Viru pri Domžalah:)

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Citat:
--------------------------------------------------------------------------------

Uporabnik stardec pravi:
Maš neumne rešitve....
Če je burja se lahko poščiješ tudi tako, da pač hrbet obrneš burji in tako ščiješ v smeri burje in ne nasproti ...pa je zadeva veliko laže rešena brez velikih problemov in naporov, da nisi poscan.

--------------------------------------------------------------------------------

a nisi prej omenjal scanja proti burji?

Citat:

Uporabnik stardec pravi:
In kaj jaz lahko storim glede vinjet?
Veš, proti burji se ne da scat.

to, da burji obrneš hrbet je pol scanje z burjo in ne proti njej...
Še enkrat preštudiraj to kar sem napisal o scanju.
PROTI vetru se NE da scat Z vetrom pa SE DA. Ti si trdoglav in hočeš scat PROTI.
Bolj slabo ti zastopiš to metaforiko kot vidim.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Policaji so že pred leti sami povedali, da je na Gorenjskem 40 tabel za naselje napačno postavljenih. Jim po tvoje gre verjeti?
Od kdaj pa ti polcajem verjameš? A niso polcaji samo zato, da ljudi goljufajo in proračun filajo?
Citat:
Spoznal sem da postavljalcem znakov ni važno kam gre ovinek, ampak kako bodo znak postavili, da bodo čimveč ljudi zvabili v past in čimveč pokasirali.
Kakopak, postavljalci znakov namerno delajo pasti in tam kjer je ovinek desen, postavijo znak za levi ovinek. In tam kjer je kolovoz postavijo znak za avtocesto?
Pismo si pa pravljičar. Dej poslikaj en tak primer da vidim! Bom jaz ulkrepal pri pristojnih organih.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.790
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Še enkrat preštudiraj to kar sem napisal o scanju.
PROTI vetru se NE da scat Z vetrom pa SE DA. Ti si trdoglav in hočeš scat PROTI.
Bolj slabo ti zastopiš to metaforiko kot vidim.

še enkrat: da se scat proti vetru, samo je pa veliko lažje scat z vetrom, to je dejstvo. tko kot je tudi dejstvo, da je veliko lažje biti ovca in biti tiho. pa čekirat vložke
tongue-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.790
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kakopak, postavljalci znakov namerno delajo pasti in tam kjer je ovinek desen, postavijo znak za levi ovinek. In tam kjer je kolovoz postavijo znak za avtocesto?
Pismo si pa pravljičar. Dej poslikaj en tak primer da vidim! Bom jaz ulkrepal pri pristojnih organih.

sam ti prow nočeš dojet, ne pa da ne dojameš... to je samo tko malo bolj karikiran primer. ampak sej je ql, smo navajeni.
priden.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
še enkrat: da se scat proti vetru, samo je pa veliko lažje scat z vetrom, to je dejstvo. tko kot je tudi dejstvo, da je veliko lažje biti ovca in biti tiho. pa čekirat vložke
A si hotu s tem tipkanjem črk, kaj povedat?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Policaji so že pred leti sami povedali, da je na Gorenjskem 40 tabel za naselje napačno postavljenih. Jim po tvoje gre verjeti?
Od kdaj pa ti polcajem verjameš? A niso polcaji samo zato, da ljudi goljufajo in proračun filajo?
Citat:
Spoznal sem da postavljalcem znakov ni važno kam gre ovinek, ampak kako bodo znak postavili, da bodo čimveč ljudi zvabili v past in čimveč pokasirali.
So policaji zato, da proračun filajo. Zato pa so tiste napačno postavljene table po nekaj letih še vse na istem mestu.
Tukaj maš poslikan en primer, ko smerokaz kaže v enosmerno cesto dolgo 20m. In na drugi strani policaji pogosto kasirajo tistim, ki so se tle skoz pripeljali. in ker je cesta pregledna, se policaji skrijejo v civilni avto, da jih ne opaziš.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
In kje so tle policaji?
Hehe, neki vandali, tipa vaginko, so tablo zasukali in ti naivnež to verjameš in zdaj obtožuješ postavljalce znakov, da so oni to naredili nalašč, samo da policija kasira.
Ampak vaginko, ti si pa res Kljukec 1. klase.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
vedno so postavljeni tm ka ni treba pa težijo za neki kar nima ponavadi nobene logike

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
vedno so postavljeni tm ka ni treba pa težijo za neki kar nima ponavadi nobene logike

Znaki za omejitev hitrosti so res odveč. povsem dovolj bi bile splošne omejitve 50/90/130, druge pa le izjemoma. Minister bi moral ukazat, da se table odstranijo in odstranijo tud vzoki, zaradi česar so postavljene.

Torej če gledamo tunele - cesto popravit in znak 60 proč. itd. Kaj praviš na to idejo?
Al je zate boljš zlizana cesta, znak in zad policaj z radarjem?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Sam kot zanimivost. V sosednji vasi imajo omejitev povsod 30km/h po vsej vasi. Ko pa slučajno cestarji popravljajo kakšen del te ceste, pa pred to postavijo tablo 40km/h. Najbrž zato, da hitrejej odpelješ mimo in ne gledaš preveč pridnih cestarjev in sfukanih cest.