CityNavigator EU 2011.20

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 2bi pravi:
Pozdravljeni,
sem nov kle gor pa me ne prec popluvat če kej nam vedu
smile-1.gif

Imam NUVI 1390T Premium

Pa me zanima kam na napravi naložim dodatne karte da bo delovalo.
Hvala

Karte naložiš s programom Mapsource, vse je avtomatsko. Prej je seveda potrebno karte kupiti. Mapsource se inštalira skupaj s karto... Poglej si vodiče v temah Garmin, ki so na vrhu.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

- malo sem gledal včeraj in se mi je zdelo malo hecno vodenje (narejena stara ruta) iz Gorenjske na Štajerske, je zavil iz avtostrade na Kamnik ter se ognil LJ ringu ..., v obratni smeri pa je delovalo ok. Moram poskusiti na "čisto".

Mogoče zaradi tega:Nedavno razširjeno krožno križišče Tomačevo na severni ljubljanski obvoznici bo zaradi ponovnega asfaltiranja zaprto za ves promet od petka od 19. ure do ponedeljka zjutraj, predvidoma do 5. ure.
hysterical-1.gif

Danijel1

Zelenc'
26. feb 2009
7
0
1
I

Izbrisan uporabnik #488

To je legalen odklep.
Pravilno pa se odklenejo tudi drugače.

Če bi bile odklenjene nepravilno, ne bi delale...

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Prosim za pomoč!
Ponavadi sem ob novih zemljevidih dal avtomatsko posodobit zemljevid na napravi in mapsource. Tokrat sem dal na mapsource in od tam na napravo, vendar mi ni preneslo 3d buildings. Obstaja rešitev?

Glede same karte pa velika kritika: hitra cesta Vipava - Razdrto je odprta že eno leto in je še ni noter. Google maps (teleatlas) jo ima že od par mesecev od odprtja...

LP in hvala!

I

Izbrisan uporabnik #488

Še enkrat inštaliraj, tokrat samo na napravo ali pa na "roko" prenesi dodatne fajle, so že verjetno kje na netu.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Pokrite države: skupno 44

Podrobna pokritost: 36 držav (24 zahod, 12 vzhod) v zahodni in vzhodni Evropi: Andora, Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Islandija, Italija, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Monako, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska (tudi Azori), Republika Irska, Romunija, San Marino, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Turčija, Vatikan, Velika Britanija

Pokritost večjih cest: 8 držav: Albanija, Belorusija, Bosna in Hercegovina, Črna Gora, Makedonija, Moldavija, Srbija in Ukrajina

Novosti na karti:
Popolnoma pokrita Malta, izboljšana pokritost Bolgarije in Turčijo.
Več kot 9,5 milijona kilometrov cest; skoraj 150.000 km novih cest glede na prejšnjo verzijo.
Skoraj 3 milijoni destinacij in 1 milijon mest in vasi.
Nove funkcije: prikaz križišč "PhotoReal" na seriji 37xx - tudi za Slovenijo.

Prikaz križišč PhotoReal:

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Je, samo verjetno ne za vse odcepe. Stestiral od Velenja do Velenja preko Izole in Udin. Te pa od od Gorice naprej stalno pošilja dol z avtoceste in to z junction view
smile-1.gif
Adriarut pa vodi pravilno

bste

Pripravnik
4. maj 2009
118
3
18
Podpulfrca
Res je. No, po tem posegu najnovejsa dela bp. Ce je pa se kaksna alternativna moznost, pa potem nisem raziskoval.

Lp

mihamlekuz

Zelenc'
2. feb 2010
6
0
1
Se tudi vam dogaja, da na svojega Garmina vse težje stlačite CN karte?
Za aktualno verzijo mi je bilo treba izbrisati za okoli 100MB tujih "speach"-ov (no - saj jih res ne potrebujem).
Glede na to, da je trenutna karta 1,90GB+, se zna zgoditi, da bo nekoč Zumov pomnilnik premajhen za vse?
Koliko časa bo še zmogel prenesti širjenje EU?
smile-1.gif
No, saj tudi vseh evropskih kart ne potrebujem, pa vendar ...
Toliko za glodat.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Do 2GB, potem pa adijo. Bomo pač morali dati gor samo določeno območje. Jaz sem pisal na garmin, da FAT sistem zna brati samo file do 2GB, pa so odgovorili, da ne pripravljajo nič novega.

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Citat:
Uporabnik mihamlekuz pravi:
Se tudi vam dogaja, da na svojega Garmina vse težje stlačite CN karte?
Za aktualno verzijo mi je bilo treba izbrisati za okoli 100MB tujih "speach"-ov (no - saj jih res ne potrebujem).
Glede na to, da je trenutna karta 1,90GB+, se zna zgoditi, da bo nekoč Zumov pomnilnik premajhen za vse?
Koliko časa bo še zmogel prenesti širjenje EU?
smile-1.gif
No, saj tudi vseh evropskih kart ne potrebujem, pa vendar ...
Toliko za glodat.
Hja... res. Fajn bi blo če bi se kdo spomni
cheer.gif
in obdelal karte CN in AR tako da bi ble velike pod 1,5 GB.... da gre na interni pomnilkin nuvija.