City Navigator EU NTU 2015.10

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Hja, men tud tastare SID datoteke ni odstranil od 25.12.13. Sem sedaj najprej odstranil vse omenjene datoteke, ker mi ni hotel naložiti, ker je jambral zaradi placa, potem sem pa ponovno spustil čez, da je naredil inštalacijo do konca.
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
To je pa čudno, da ti je pustil še datoteke od 25.12.13, meni je 30.1.14 pri verziji 2014.40 odstranil vse stare datoteke in naložil samo nove.

Kaj ASR mapo si preveril, da imaš not samo nove datoteke in da imaš v mapi Sqlite novo .db?

p.s.
Čudi me, da vam ne naloži samodejno karte na SD in zajamra za premalo prostora.
Imam good ram SD kartico not in mi samodejno naloži karto na njo, ostale datoteke pa na napravo.
Na SD pa imam mapo Garmin in mapo Map.

Kobran

Pripravnik
8. dec 2008
109
0
16
2. nadstropje
Nuvi 2460LT posodobljeni zemljevidi z GE. Pred posodobitvijo novih zemljevidov sem imel 2,1 GB Free. Po posodobitvi samo 380 MB. GE ni odstranil starih datotek v mapah: JCV, G2S, in ASR. V mapah so bile podvojene datoteke. Datoteke je potrebno ročno pobrisati pred ali po posodobitvi zemljevidov. Tale Garmin Express še vedno ni na nivoju.

Genius3

GPS dopisovalec
16. maj 2011
1.487
0
36
Vidim, da je veliko od vas imelo precej težav s posodabljanjem svojih naprav s programom G.E.
Osebno se lahko pohvalim, da nisem imel nikakršnih težav in to niti najmanjše. GE v3.2.4 mi je
GPS napravo nüvi 3790 LMT posodobil čisto v nulo in to tako kot je treba, tako da za njim nisem
imel prav ničesar za popravljat. Tudi na PC je šlo čisto vse tako kot po maslu. Verjeli vi to ali ne.
Torej z moje strani samo pohvale Garmin Express-u ...

Genius3

GPS dopisovalec
16. maj 2011
1.487
0
36
Kar sem povedal, sem povedal čisto po resnici.
Zgleda da sem eden izmed redkih srečnežev...
L.p.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Vemo, da si povedal po resnici
wink-1.gif

Morda imaš privilegije glede na to, da javljaš kdaj izide nova verzija
smile-1.gif

Meni je prejšnjo verzijo preneslo BP, medtem, ko mi to ni, enim pa ni preneslo že dveh verzij kot bi moralo.

Čudna so pota GE.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
Kot opažam v SID datoteki ni nove ampak jih imam od 24.10.13 in 30.1.14. Al se to lahko vse pobriše?

Uporabljaj dobri stari Garmin map updater pa ne bo nobenih težav.

Sploh ne vem zakaj uporabljate GE, ki stalno dela probleme?

Od leta 2012 dalje so Garminovi izdelki vedno boljši za zgubljanje živcev.

Kobran

Pripravnik
8. dec 2008
109
0
16
2. nadstropje
Sama posodobitev z GE je normalna ker vse deluje kot mora. Problem je, da GA ne odstrani starih datotek in jih podvaja na nekaterih napravah. Prostora na napravah pa tudi ni na pretek. To bi že lahko uredili in bi bilo OK.
lp!

raza

Pripravnik
19. jun 2011
212
24
18
GE je na Zumo 350 namestil novo mapo , vse ostalo pa podvojil oz. dopisal nove verzije. JCV , SID in .db višek ročno pobrisal.
Prejšnjo verzijo je v celoti prenesel B.P.

Nazadnje urejeno:

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Kot sem rekel, ni hotelo. Kartico imam 4Gb, na kateri sem imel v mapi Garmin CNE, v drugi mapi MAP pa AdriaRoute. Sem pobrisal CNE, pa je GE še vedno jambral, potem sem pa šel gledat tvoje predloge za brisanje viška file-ov in sem najprej pobrisal to in potem update-ov še enkrat.

P.S. Sedaj sem dal izračun poti od MB do TS z vsemi izogibanji in mi naredi normalno ruto.
P.S._2 Sedaj sem opazil, da mi je pa karto normalno preneslo na SD kartico.
sprasujem se.gif
Res se je vse skupaj čudno dogajalo z mojim GE.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Vsaka stvar je enkrat prvič za kar upam, da se na dalje ne bo dogajalo. Verjetno se bo pa kaj druzga našlo, da bomo zopet navijali možgane.
13.gif

fatalist

Pripravnik
15. maj 2008
177
7
18
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
To je pa čudno, da ti je pustil še datoteke od 25.12.13, meni je 30.1.14 pri verziji 2014.40 odstranil vse stare datoteke in naložil samo nove.

Kaj ASR mapo si preveril, da imaš not samo nove datoteke in da imaš v mapi Sqlite novo .db?

p.s.
Čudi me, da vam ne naloži samodejno karte na SD in zajamra za premalo prostora.
Imam good ram SD kartico not in mi samodejno naloži karto na njo, ostale datoteke pa na napravo.
Na SD pa imam mapo Garmin in mapo Map.

v službi sem malo spremlajl tole zanimivo debato pa sem pogledal tudi na mojega nuvija 2597 kako in kaj.Torej update sem naredil z zadnjo verzijo GE in po pregledu sd kartice in samega garmina opažam sledeče:
sd card 4gb-prosto 249 mb
na garminu pa mapa SID podvojene datoteke z datumom 23.02.2014
mapa ASR prav tako in isto v mapi SQLite
če vas prav razumem lahko vse te podvojene fajle brez škode pobrišem
aja update je potekal povsem brez zapletov

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Meni je takoj, ko je zajamral da ni dovolj prostora, predlagal da mi namesti karto na SD... Ker tega nisem želel, sem mu naredil 5.8 GB prostora...
Pred tem mi je ob prejšnji nadgradnji GU lepo pobrisal vse zastarele datoteke, tokrat jih ni.
Ko sem pobrisal še SID datoteke sem prišel na 1.2 GB prostora...

Nazadnje urejeno:

1cimer

Pripravnik
19. jun 2008
33
0
6
a se ti fajli lahko brišejo pred posodobitvijo in iz katerih map

Nazadnje urejeno:

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Lahko se brišejo pred posodobitvijo, vsaj jaz sem jih, ker ni bilo placa, pa mi sedaj dela normalno. Brišej jih pa iz zgoraj omanjenih failov.