City Navigator EU 2012.10

I

Izbrisan uporabnik #488

Seveda, če crkne ekran nima nobene veze s sfotwerom, ki je izpraven a brez licence
smile-1.gif

Lahko pa bi imeli morebiti v malem tistku, da se pravica do garancije izgubi z nalaganjem nelegalne opreme.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Zato je pa najboljše imet mape na SD kartici in če do česa pride,kartico vzameš ven pa nihče ne bo vedel,če imaš originalne ali ne.
Sem pa ugotovil,da nuvija dokler ne skuriš kakega čipa ali ti je mini usb fuč lahko sam popraviš.Vse dokler ti dela preboot.
Lahko ga poganjaš tudi iz SD kartice v skrajni sili.
Ampak to je že druga zgodba
wink-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
točno tako, in potem bi nam rihtal zadnje modele po nabavni, ne pa oderuški geoset :p

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Saj tudi zdaj jim kaj preveč ne laufa,ko so zunaj stalno bolj zmogljivi telefoni in se da na njih nalagat prekleto dobre navigacije.Telefon imaš zmeraj pri sebi garmina pa ne.
Tam nekje v roku 2-3 let bodo garmine metali za nami,ker jih nihče več ne bo hotel kupit.
Sem gledal Auro na galaxy S,ima 3D stavbe po vsej Sloveniji pri nuvijih pa lahko samo sanjamo o tem.
Garmin je stalno bolj podoben Microsoftu.
Stare in dobre stvari iz prodaje,da si potem prisiljen kupit nekaj novejšega,ki pa je zanič oziroma ven poberejo stvari,ki so delale pri starih modelih.
Vidijo samo denar in ne želja in potreb uporabnikov.
Trenutno vsakega,ki me vpraša katero navigacijo naj kupi probam prepričat naj si raje kupi telefon z androidom in nanj naloži Auro,ali katero konkurenčno navigacijo,ki že od pamtiveka omogoča funkcije,ki jih garmin komaj sedaj postopoma daje na naprave.
Samo da še ostali ponudniki navigacij porihtajo karte za po Sloveniji in zbogom Garmin in njihove drage navigacije in karte za njih.

BogdanH

Pripravnik
14. mar 2011
47
0
6
Maribor
Se v glavnem strinjam s popotnik-om.
Garmin naprave so (za to kar nudijo) bistveno predrage. Npr. ne vem za serijo 3xxx, ampak mislim, da imajo vse ostale naprave še vedno USB1.1 (vsaj pri 1350 je tako). In da podkrepim popotnik-a: po procesorski moči (grafika) Garmina prekaša vsak malo boljši GSM aparat.
Edini razlog, zakaj imam navigacijo, je preprost: ker jo uporabljam izključno v avtu. GSM, ki bi imel dovolj velik ekran, je enostavno prevelik za prenašanje (vsaj zame). No, pa še en razlog je: "dostopnost" posodobljenih zemljevidov za Garmina
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Tudi sam imam Garmina samo za v avtu.To kar ima serija 3xxx sedaj je imel tomtom že pred par leti,seveda ne za Slovenski trg.
Sem razmišljal,da bi kupil novejšega nuvija,vendar sem se odločil da raje kupim telefon in naložim Auro,me pride ceneje in tudi karte so lahko dostopne.
Najbolj zamerim garminu,da ima starejši model več funkcij kot pa tisti,ki pride za njim in potem ti na garmin podpori rečejo da zato,ker procesorska moč ni zadost velika.Ja kaj za vraga v novejše modele dajejo predpotopne čipe in procesorje?
Tehnika gre naprej Garmin pa očitno nazaj.
Mogoče pa ima glavni sedež na Kubi,kjer se še sedaj vozijo z avti iz 40-ih let.

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Ne, na računu sem imel označeno možnost "lifetime update", torej preko nuMaps lifetime naročnine.

Mogoče se ne pokaže vsem naenkrat zaradi morebitnega navala.

I

Izbrisan uporabnik #488

Evo, je že snelo dol.

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #488

Karte so Q4/2010 imaš pa vrisano sedaj Dolenjko.