Citroen DS5

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
noter seka, spredaj seka, zadaj pa zmanjkalo domišljije.

čak a to je rang C5ke, ker deluje manjši

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Super je.
zmaga.gif

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Zame osebno veliko razočaranje, pa sem ljubitelj Citroenov. Notranjost super, zunaj pa neka srednja žalost, kot povečan DS4
uf-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.484
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Zame osebno veliko razočaranje, pa sem ljubitelj Citroenov. Notranjost super, zunaj pa neka srednja žalost, kot povečan DS4
uf-1.gif

Glej takih Citroenov kot si jih ti vajen in v katere si ti zaljubljen hvala bogu ne bo več. Čas je za spremembe. Meni je všeč današnji Citroen obožujem obliko preteklih Citroenov. V bistvu je danes težko ustvariti nekaj kar bo (je) všeč vsem.

Sploh zaljubljenci v staro ste problematični. Kot da se bojite novih tehnologij.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kje pa. Citroenovci dobro poznajo kaj pomeni DS oznaka in se zato pričakuje nekaj posebnega.

No, ni bilo potrebno meni napisati odgovor k prejšnjemu
smile-1.gif

Kaj pa se tiče, tega da se mi "stari" Citroenovci bojimo tehnologije je pa res bosa. To kar zdaj dela Citroen si ne zasluži ime "Citroen" prej VW, ker so avti čisto čisto klasični razen C6. Vse ostalo je bolj tako tako ... klasika več ali manj in tudi tale DS5 ni nič posebnega. Kot rečeno bolj razočaranje za oznako "DS" kot kaj drugega ... na žalost
cry12bpy.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.484
113
SV SLO
Citat:

No, ni bilo potrebno meni napisati odgovor k prejšnjemu
smile-1.gif

Kaj pa se tiče, tega da se mi "stari" Citroenovci bojimo tehnologije je pa res bosa. To kar zdaj dela Citroen si ne zasluži ime "Citroen" prej VW, ker so avti čisto čisto klasični razen C6. Vse ostalo je bolj tako tako ... klasika več ali manj in tudi tale DS5 ni nič posebnega. Kot rečeno bolj razočaranje za oznako "DS" kot kaj drugega ... na žalost
cry12bpy.gif

Dan današnji je pač pomembno da izdelke (avtomobile) prodajaš. Kaj ti pomaga, da si nekaj posebnega, če potem prodaš par avtomobilov. C6 je lep in poseben, čisti Citroen. A mi lahko poveš koliko C6 se je prodalo novih zadnjih 5 let v SLO in koliko nemške (klasične) konkurence. Pa potem živi od posebnosti. Današnji časi pač niso namenjeni eksperimentom.

No se opravičujem "starim" citroenovcem za mojo izjavo, da niso za tehnologijo. So edini, ki vejo kaj je hidro aktivno vzmetenje.
Tudi sam imam C5 in je ta tehnologija edina, ki deluje brez problemov vse ostalo je bolj tako tako. In če bom še kdaj kupil Citroena bo sigurno spet citroen s hidro aktivnim vzmetenjem.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
uf, vseeno je novi C5 veliko več avtomobila od passata, zunaj in znotraj. tako da se s tvojo izjavo ne morem strinjat. pa nisem citroen fan niti ne VW.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
sej ne govoriva o konkretnih modelih omenjenih proizvajalcev. Govoriva o 'brandu' Vw si počasi in vztrajno dviguje image, citroen si ga ne.

Verjamem da je C5 povsem spodoben avtomobil, men je DS3, sploh R veliko bolj mikaven kot polo GTI, ampak celostno pa citroen caplja za vw.