Torej pojavil se je sledeč problem. Nekaj sem se igral z radiem, zgleda, da je prišlo do kratkega stika in avto ne vžge. Pogledal sem pod armaturo in tam spodaj je samo ena varovalka. Tista je cela. Nato sem se lotil pregleda motorja. Najprej sem napolnil akumulator, potem sem pregledal še varovalke v mašini. Vse cele. Avto še zmeraj ni vžgal. Luči še vedno delajo prav tako tudi električni pomik stekel, daljinsko centralno zaklepanje pa je odpovedalo.
Lučka za akumulator še vedno sveti, poleg tega pa sveti tudi lučka za nekakšno pumpo. Je mogoče, da je šla čpalka za gorivo? +bonus pa je še potovalni računalnik, ki se nikakor noče prižgati. Na avtu imam 5000 kilometrov. Motor vergla, ampak prižgati noče. Sem navedel dovolj podatkov ali še kaj ključnega manjka za rešitev problema.
Prosim za konkretne odgovore, ker je situacija resna.
Lp
Lučka za akumulator še vedno sveti, poleg tega pa sveti tudi lučka za nekakšno pumpo. Je mogoče, da je šla čpalka za gorivo? +bonus pa je še potovalni računalnik, ki se nikakor noče prižgati. Na avtu imam 5000 kilometrov. Motor vergla, ampak prižgati noče. Sem navedel dovolj podatkov ali še kaj ključnega manjka za rešitev problema.
Prosim za konkretne odgovore, ker je situacija resna.
Lp